fbpx

Icon Scrie un comentariu

cyberpunk

Elevii de la CyberPunk Robotics (echipa de robotică a Colegiului Național ”Mihai Viteazul” Turda) și-au folosit aptitudinile dobândite pentru a confecționa viziere, pe care apoi le-au donat unor instituții publice.

”Având în vedere situația pe plan național, cât și mondial, am decis că este momentul să folosim aptitudinile dobândite și să ajutăm. Membrii echipei din departamentul de CAD și-au dedicat ore în șir pentru confecționarea vizierelor, după un model standard. Acest obiect protejează individul și minimalizează posibilitatea de infectare. Astfel, am decis să donăm vizierele câtorva instituții care sunt în prima linie, Policlinica Oprisani și Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu"

Tratăm starea de urgență cu solidaritate și #stămacasă. Respectând noile reguli și ordonanțe, vom reuși să trecem împreună peste acest factor care a destabilizat ordinea mondială. Mulțumim mult  Compania de Apa Aries pentru sprijnul acordat. Multă sănătate și #stațiacasă!”, au transmis tinerii de la CyberPunk Robotics.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator