fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

da vinci covid

Din păcate nu ne mai vedem o perioadă 😔 #distanțaresocială și, mai mult de atât, urmează o perioadă grea pentru umanitate: economic, social, psihologic, medical

Acesta este un test greu pentru noi ca nație: să fim disciplinați, să înțelegem că regulile nu se discută și să arătăm compasiune pentru cei apropiați. Dar, suntem capabili să ne adaptăm. Ne aflăm într-o perioadă istorică de abundență digitală.

Facem și la Da Vinci ce putem să fim de folos comunității. Pentru elevi, studenți și părinți urmează o perioadă iritantă. Pentru unii angajați urmează șomaj sau ieșirea din câmpul muncii. Unii vor găsi în această perioadă o oportunitate. Elevii și studenții au timp cum nu au mai avut niciodată până acum, adulții care sunt disponibilizați la domiciliu pot prinde șansa să se reprofileze profesional și, bineînțeles, cu toții putem folosi puțin timp să reflectăm la toate lucrurile pe care le-am pus pe pauză pentru că aveam treabă.
Ne auzim de la 11:00 pe pagina de ​Facebook Da Vinci și discutăm puțin de miriada de oportunități care există în spațiul digital.

Hai și tu, dacă te interesează oricare dintre următoarele subiecte: 🌞 Ce platforme de cursuri acreditate există online, cum sunt acestea recunoscute și ce diferențe exitsă între ele? 🌞 Unde poți găsi cele mai bune resurse gratuite online, în funcție de vârstă și interese? 🌞 Care sunt competențele care se pot forma cel mai ușor de acasă și cum se construiesc acestea?

Distribuie și tu mai departe, poate ajunge acest mesaj la cineva care are nevoie cu adevărat de astfel de informații!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator