fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

clasa pregatitoare

Părinții pot depune de miercuri, 4 martie, cereri de înscriere în clasa pregătitoare a copiilor care împlinesc 6 ani până în 31 august, dar și a celor care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie, însă în cazul lor este obligatorie testarea psihosomatică.

Prima etapă de înscriere în învăţământul primar este cuprinsă între 4 şi 23 martie, iar cea de-a doua între 23 şi 30 aprilie.


Potrivit legislației, înscrierea copiilor se face la școlile de circumscripție.

Părinţii copiilor care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2020 care nu optează pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitoare sau ai celor pentru care evaluarea arată că dezvoltarea lor psihosomatică nu poate asigura parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare vor fi consiliaţi în vederea înscrierii celor mici la grădiniţă în grupa mare.

Toţi copiii ai căror părinţi solicită înscrierea în clasa pregătitoare la şcoala de circumscripţie sunt înmatriculaţi la unitatea solicitată. Pe locurile libere se înscriu şi, ulterior, sunt înmatriculaţi cei care provin din alte circumscripţii şcolare, inclusiv din alte localităţi.

Anul acesta, potrivit metodologiei oficiale aprobate de Ministerul Educației, fiecare școală are o procedură stabilită la nivel de inspectoratul școlar, procedură prin care v or fi repartizați elevii în clase.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator