fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

UMF Cluj

Studenții și cadrele didactice ale Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca au fost anunțați că în perioada 3 – 15 martie 2020, conducerea instituției a decis continuarea online a activităţii didactice, la toate cele trei facultăţi (Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie). Decizia vine „ca măsură de prevenție, cu scopul reducerii riscului epidemiologic de răspândire a infecţiei cu noul coronavirus”.


Toate informaţiile referitoare la desfășurarea procesului didactic vor fi transmise studenţilor pe grupurile de studiu.


Între motilele invocate de universitari se numără prezența studenților în spitale, unde pot prelua sau transmite virusul, constituind un factor de risc important în lanțul infecției.


Orice nouă decizie privind activitatea didactică va fi postată pe site-ul universității şi pe aplicaţia InfoUtil, pe care vă rugăm să le consultați frecvent.


Vă rugăm să priviţi cu maximă responsabilitate situaţia şi să vă conformaţi acestor măsuri. Restul reglementărilor privind autoizolarea la domiciliu timp de 14 zile a celor care se întorc din zone cu risc rămân în vigoare. De asemenea, insistăm asupra evitării locurilor aglomerate (cinema, resturante, mall-uri etc.).


Suntem încrezători că respectarea acestor reguli de către toţi cei implicaţi va limita răspândirea infecţiei, aceasta fiind o parte importantă a responsabilităţii sociale a universităţii noastre”, a precizat conducerea UMF Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator