fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

mursanu baritiu

Școala „Teodor Murășanu” de pe strada Gheorghe Barițiu a organizat astăzi Ziua Porților Deschise, ocazie cu care părinții și viitorii școlari au putut să vadă cum este organizată școala, dar și modul cum arată din interior.

Directoarea școlii turdene, Geanina Matei, ne-a declarat: „Ne bucurăm foarte mult că și azi găzduim o nouă ediție a Porților Deschise. Este foarte important ca părinții să nu uite perioada de înscriere. Prima etapă este între 4 și 23 martie, în timp ce a doua este între 23 și 30 aprilie. Documentele nu sunt foarte multe: certificat de naștere, copie de pe CI și o cerere care se completează la secretariatul unității, iar toate aceste copii, vor fi ștampilate conform cu originalul. Programul e de luni până joi de la ora 8 la 18, iar vineri, de la ora 8 la 17 la secretariatul de pe strada Ioan Rațiu.”

Viitoare învățătoare de la clasa pregătitoare, Teodora Teutișan, ne-a declarat: „Îmi doresc ca elevii să vină cu tot dragul la școală. Clasa pregătitoare îi așteaptă cu brațele deschise, cadrele didactice de asemenea. Vom desfășura împreună activități deosebite, la care să participe cu drag, specifice vârstei. Fiecare copil va fi atent urmărit și vom încerca să le descoperim pasiunile. Clasa pregătitoare este doar o tranziție între grădiniță și școala primară.”

Prima etapă de înscrieri se va desfășura în intervalul 4 – 23 martie 2020, între orele 8-18 (luni-joi), 8-17 (vineri) etapa a doua urmând să aibă loc în perioada 23 – 30 aprilie 2020.

Planul de școlarizare aprobat cuprinde 100 de locuri distribuite în 4 clase pregătitoare.

Cererile de înscriere în clasa pregătitoare se completează în școală pentru toți copiii, indiferent dacă sunt din circumscripția școlii sau din afara acesteia.

Documentele necesare înscrierii sunt:

  • Cererea tip generată de aplicația informatică (semnată de părinte după validarea de către un membru al comisiei de înscriere);
  • Fotocopia după cartea de identitate a părintelui;
  • Fotocopia după certificatul de naștere al copilului;
  • Copia documentului de evaluare a dezvoltării psihosomatice eliberat de CJRAE pentru copiii născuți în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2014;

Pentru copiii din altă circumscripție, se solicită suplimentar documente care să ateste îndeplinirea criteriilor de departajare.

Toate documentele menționate mai sus vor fi prezentate la momentul înscrierii în original, în vederea certificării ”conform cu originalul” de către un membru al comisiei de înscriere.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator