fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

1 Comentariu

cyberpunk robotics

CyberPunk Robotics, echipa de robotică de la CNMV, a obținut locul 1 la etapa regională ce s-a desfășurat la Cluj Napoca.

„După luni întregi de muncă și seriozitate, după eșecuri și victorii care ne-au făcut mai puternici, echipa noastră, alături de GDV și Esentza Revolution, a câștigat 🏆 cel mai important eveniment în drumul spre națională : competiția REGIONALĂ de la Cluj-Napoca BRD FIRST Tech Challenge Romania, susținută de Natie Prin Educatie. 🥳

Deși am întâmpinat dificultăți tehnice ⚙️, pe parcursul celor 3 zile am reușit să trecem peste toate emoțiile și obstacolele iminente 🎮. Așteptările au fost depășite și am demonstrat atât devotamentul, cât și pasiunea cu care am învățat, am crescut și ne-am dezvoltat împreună ca o familie de CyberPunk-iști. 💜💜💜

În plus, pe lângă o calificare la etapa națională, am fost nominalizați 🥇 pentru design-ul de ansamblu a întregului robot 🤖.

Pregătirile intense pentru națională au început deja ! Așteptăm cu nerăbdare să reprezentăm Colegiul Naţional ,,Mihai Viteazul" Turda și orașul nostru în 27-29 martie la Cluj Napoca 🏙.” este mesajul postat pe pagina de facebook a CyberPunk Robotics.

sursă foto: CyberPunk Robotics - facebook

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate