fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

cyberpunk

Sâmbătă, la Turda va avea loc ediția a doua a concursului CyberPunk, o întrecere între roboții creați de mai mulți tineri din regiune. Vor participa 10 echipe, fiecare cu câte un robot. Printre echipe se vor afla și reprezentanții Colegiului Național ”Mihai Viteazul” din Turda, respectiv elevii de la CyberPunk Robotics.

”Am decis să fim mai îndrăzneți și, de la 4 echipe găzduite anterior, anul acesta am decis să invităm 10 echipe din apropiere 💁‍♀️. Activitățile specifice competiției BRD FIRST Tech Challenge Romaniase vor desfășura în sala de sport a Colegiului Naţional ,,Mihai Viteazul" și vor fi simulate atât meciurile, cât și emoțiile intense. 🎮

Proiectul este readus în sfera creativă a orașului nostru pentru că scopurile principale sunt stimularea muncii în echipă, conturarea spiritul competitiv 🤖 și abilitatea de a socializa a tinerilor care sunt viitorii cetățeni responsabili. 

Ne dorim ca #DemoPunk2 să fie cel puțin la fel de reușit ca și ediția de anul trecut ! 🤩”, au transmis pe pagina de Facebook organizatorii competiției DemoPunk de la Turda.

Competiția se va desfășura în sala de sport a CNMV, locație în care va fi amenajat terenul pentru meciurile care vor avea loc.

CyberPunk Robotics organizează o simulare a competiției oficiale BRD First Tech Challenge Romania , susținută de Nație Prin Educație.

Obiectivele acestui demo sunt optimizarea tacticilor de driving, încurajarea spiritului inovativ, cât și promovarea muncii în echipă.

În cadrul acestui eveniment, participanții vor avea posibilitatea de a dezbate idei tematice, de a cunoaște alți tineri cu orientări comune ⚙ și vor socializa într-o comunitate prosperă, constituită din oameni muncitori.

Programul competiției îl aveți mai jos:

81521970 1069893966721115 6093864191301517312 o

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate