fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

bani finantari

Premierul Ludovic Orban a făcut declarații în legătură cu discuțiile purtate cu președintele Klaus Iohanis, vineri, despre majorarea alocațiilor.


Ludovic Orban a spus că, cel mai probabil, termenul de intrare în vigoare a dublării alocaţiilor pentru copii va fi amânat.


Poziţia preşedintelui este firească. A spus că intenţia domniei sale este acea de a promulga legea. Noi suntem puşi într-o situaţie în care şi dacă am vrea nu am putea majora alocaţiile. Cel mai probabil, soluţia pe care vom merge este de a proroga termenul de intrare în vigoare a legii până când vom avea posibilitatea de a asigura resurse financiare în bugetul de stat, iar aici ştiţi foarte bine că nu se poate face lucrul acesta decât la rectificarea bugetară, care nu se poate face decât după data de 1 iulie”, a susţinut Orban, după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.


Reamintim că în luna decembrie s-a stabilit faptul că  alocaţia pentru copiii până în doi ani ajunge la 600 de lei, iar cea pentru copiii peste 2 ani, la 300 de lei.


În plus, copilul cu handicap va avea o alocaţie de 600 de lei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator