fbpx

Icon Scrie un comentariu

targ gradinitacasuta

Tradiționalul Târg de Crăciun a fost organizat și în acest an la Grădinița ”Căsuța Piticilor” din Turda, în prezența celor mai mici copilași, a părinților și a celor apropiați, dar și a cadrelor didactice care se ocupă de îngrijirea și buna creștere a celor mici.

Frumoasele aranjamente de Crăciun au fost prezentate de fiecare grupă, cei prezenți admirându-le, iar apoi achiziționându-le.

”Am intrat în magia sărbătorilor de iarnă, toată lumea fiind preocupată de cumpărarea cadourilor și a bradului, pentru că sunt niște sărbători sfinte pentru toți creștinii din această lume... Și pe această cale, noi, cadrele didactice de la grădinița Căsuța Piticilor, vă dorim să aveți sărbători fericite, liniștite și să le sărbătoriți în familie cu drag!

Tot pe această cale vreau să mulțumesc și colegelor mele, care s-au implicat în organizarea acestui târg de Crăciun, cred că este foarte frumos, și dumneavoastră, celor care ați participat la confecționarea acestor cadouri pentru Moș Crăciun. Sărbători fericite să aveți și un An Nou cât mai bun!”, le-a transmis celor prezenți, directorul grădiniței, Lucica Suciu.

Dacă vrei să vezi albumul foto, îl poți viziona AICI.

Vezi mai jos un scurt videoreportaj de la acest eveniment:

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator