fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

biblioteca rebreanu

După ampla acţiune de renovare a bibliotecii, proiectul „O carte nouă pentru o bibliotecă nouă” având ca generic ”Anul cărţii în România” a adus la biblioteca Liceului Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda, peste 2000 de cărţi. Acţiunea a fost lansată de biblioteca şcolii în colaborare cu cadrele didactice de limba şi literatura romană din şcoală, în parteneriat cu Asociaţia „Aura Ion” Bucureşti şi s-a desfăşurat în perioada 1.10.2019-30.11.2019.

Donaţiile s-au datorat implicării directe în organizare a elevelor Arion Ariana şi Moldovan Alexandra din clasa a XII-a A. Astfel am primit donaţii de la elevii şi cadrele didactice ale şcolii, Editura Curtea Veche Publishing dar şi de la persoane fizice din ţară. Din cărţile adunate, peste 1000 de volume de literatură pentru copii, au ajuns la şcoli din ţară unde elevii nu au posibilitatea de a se bucura de lectură.

Şcolile la care Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda a donat cărţi sunt: Şcoala Gimnazială Drăcşenei, Şcoala Gimnazială „Anghel Manolache” Scrioaştea, Şcoala Gimnazială Stejaru, Şcoala Gimnazială Beuca, Şcoala Gimnazială „Gala Galaction” Dideşti, Şcoala Gimnazială „Alexandru Bădăuţă” Zâmbreasca, Şcoala Gimnazială „Marin Preda” Siliştea Gumeşti şi Şcoala Profesională Poiana.

Mulţumim tuturor pentru implicare!

Bibliotecar, Oneţ Delia Liliana

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate