marian morar
m install
nello construct

O carte nouă pentru o bibliotecă nouă, la Liceul Liviu Rebreanu Turda

zamblau eugen

După ampla acţiune de renovare a bibliotecii, proiectul „O carte nouă pentru o bibliotecă nouă” având ca generic ”Anul cărţii în România” a adus la biblioteca Liceului Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda, peste 2000 de cărţi. Acţiunea a fost lansată de biblioteca şcolii în colaborare cu cadrele didactice de limba şi literatura romană din şcoală, în parteneriat cu Asociaţia „Aura Ion” Bucureşti şi s-a desfăşurat în perioada 1.10.2019-30.11.2019.

Donaţiile s-au datorat implicării directe în organizare a elevelor Arion Ariana şi Moldovan Alexandra din clasa a XII-a A. Astfel am primit donaţii de la elevii şi cadrele didactice ale şcolii, Editura Curtea Veche Publishing dar şi de la persoane fizice din ţară. Din cărţile adunate, peste 1000 de volume de literatură pentru copii, au ajuns la şcoli din ţară unde elevii nu au posibilitatea de a se bucura de lectură.

Şcolile la care Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” Turda a donat cărţi sunt: Şcoala Gimnazială Drăcşenei, Şcoala Gimnazială „Anghel Manolache” Scrioaştea, Şcoala Gimnazială Stejaru, Şcoala Gimnazială Beuca, Şcoala Gimnazială „Gala Galaction” Dideşti, Şcoala Gimnazială „Alexandru Bădăuţă” Zâmbreasca, Şcoala Gimnazială „Marin Preda” Siliştea Gumeşti şi Şcoala Profesională Poiana.

Mulţumim tuturor pentru implicare!

Bibliotecar, Oneţ Delia Liliana

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2