fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

dans fly

Acest sfârșit de săptămână a fost încheiat cu succes de către membrele formației „Fly”, la Concursul Național „Fantezie în Pași de Dans'' din Cluj-Napoca. Aflat la a VIII-a ediție, gazda  acestei competiții a fost Palatul Copiilor Cluj, prezente fiind,  formațiile Cluburilor și Palatelor Copiilor din țară.

La start, s-a aliniat și formația „Fly”, cu două stiluri de dans impuse în concurs: fantezie coregrafică și dans tematic, precum și cu două solo-uri. Micuțele turdence au dansat patru dansuri și s-au întors acasă, cu șase medalii câștigate. Seriozitatea și munca acerbă, a adus formației „Fly”, două locuri -I, la cele două stiluri înscrise în concurs, precum și un valoros Premiul Special al Juriului - pentru coregrafie și muzicalitate - dans tematic. La aceeași categorie de vârstă 9-12 ani, la solo, elevele Balla Alexandra - secțiunea dans tematic și Pavel Denisa - secțiunea dans modern, au obținut  fiecare câte un loc -I. Și de această dată, Alexandra Balla, ,,fetița cu lipici la juriu" a fost remarcată pentru talentul său, obținând - Premiul Special al Juriului .

Din componența formației, fac parte elevele: Balla Alexandra, Demeter Bianca, Kovacs Iulia, Lazăr Oana, Martin Selena, Martin Sonia, Pavel Denisa, Potora Alecsia, Roșean Adriana și Șimon Irina.

Felicitări tuturor pentru evoluția și rezultatele remarcabile din acest an și mult succes în continuare!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator