fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

ioan opris turda 1

O campanie inedită s-a derulat la Școala Gimnazială Ioan Opriș din Turda, menită să îmbogățească fondul de carte al bibliotecii.

 

Campania a fost inițiată de către una din mămicile unei eleve de la unitatea de învățământ amintită și a fost intitulată „BIBLIOTECA MEA DE 10”.

În activitatea de donare de carte au fost angrenați elevi, dascăli, părinți, dar și oameni din comunitate. Cu această ocazie au fost donate aproximativ 500 de volume, literatură pentru copii, enciclopedii, dar și cărți în franceză sau engleză.

Inițiatoarea proiectului spune că „… obiectivul principal al campaniei a fost acela de-a îmbogăți fondul de carte al bibliotecii, dar și de-a crește numărul de cititori. Mai presus de asta mi-am dorit să sădim în inima copiilor noștri, ideea că ei aparțin unei comunități, faptul că proiectele de caritate și actele de voluntariat sunt importante…școala împreună cu comunitatea pot contribui astfel la dezvoltarea armonioasă a copiilor” spune inițiatoarea campaniei, potrivit TURDA TV.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator