fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

dans club

Sămbătă,16 noiembrie, a avut loc la Tg.-Mureș, Concursul Național de Dans ”Ritm, Dans, Fantezie”, ediția a X-a, înscris în CAEN 2019- domeniul cultural - artistic. Evenimentul a fost organizat de Palatul Copiilor din Tg.-Mureș și a adunat  la start peste noua sute de participanți, copii care activează în cadrul Palatelor  și Cluburilor  Copiilor din toată țara.

Cercul de Balet-Dans modern, condus de profesor Heller Daniela, s-a înscris în concurs cu trei formații de dans: Butterflys, Fly și Bam-Bum, cu patru coregrafii.

Formația micuțelor balerine, alcătuită din elevele: Băl Maia, Cadar  Maya, Cenan Raluca, Crișan Teodora, Deceanu Julia, Eremia Irina, Farkas Vera, Moscoliuc Diana și Vass Vera, a obținut locul -II, la categoria cls.I-IV, secțiunea: balet .

Formația Fly, alcătuită din elevele: Balla Alexandra, Bucur Cristiana, Demeter Bianca, Kovacs Iulia, Lazar Oana, Martin Selena, Martin Sonia, Pavel Denisa, Potora Alecsia, Roșean Adriana și Șimon Irina au participat cu o singură coregrafie la secțiunea: fantezie coregrafică  obținând  punctajul maxim al juriului , clasându-se pe locul- I  și un premiu special - pentru expresivitate în dans.

Formația Bam - Bum s-a înscris în concurs la categoria cls.IX-XII cu doua stiluri de dans: hip-hop, obținând  mențiune și la secțiunea: contemporan, locul- II.Această formație a fost alcătuită din elevele:  Balla Alexandra, Butnar Alina, Butnar Maria, Crișan Bianca, Drăgan Maria, Fazakas  Laura, Hanc Xenia, Pop Lavinia,  Sîngureanu  Cornelia, Șinteuan Daniela și Tat Medeea. Și în această formație , talentul și dăruirea, Alexandrei Balla, a impresionat juriul, obținand premiu special- pentru interpretare.

Turdencele noastre  au fost premiate cu diplome, cupe și medalii pentru rezultatele obținute.

În cadrul acestui concurs, după fiecare categorie de vârstă,  gazdele  le-au pregătit  momente inedite  copiilor. Improvizația a fost elementul surpriză, concurenții  având obligația   de a recunoaște  muzica specifică  fiecărui stil de dans  și  de a dansa în funcție de aceasta. Eforturile le- au fost răsplătite  cu încurajări, susținere și aplauze de către cei prezenți. Intr-o atmosferă electrizantă, celor  trei finaliști, rămași în competiție prin eliminare,  li s-au acordat diplome . În cadrul acestei secțiuni, ne mândrim cu două finaliste -Alexandra Balla  s-a clasat pe locul - III, iar Sîngureanu Cornelia pe locul- II.

Felicitări  tuturor!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator