marian morar
m install
nello construct

Proiect de conștientizare al violenței de tip bullying: S-a lansat un ghid anti-bullying!

zamblau eugen

”Ignoranța face victime” este un proiect inițiat de Clubul de Debate “Ion Rațiu” cu sprijinul Centrului Rațiu pentru Democrație, susținut de Compania de Apă Arieș și alți sponsori locali. Prin acest proiect, ne-am propus să încurajăm oamenii să înțeleagă mai bine și să acționeze într-o problemă cu care mulți oameni se confruntă, violența de tip bullying.

 

În cadrul proiectului, am avut anul trecut diverse activități de prevenire și intervenție și ne dorim să dezvoltăm instrumente care să ofere sustenabilitate pe termen lung acestui proiect. Prin toate activitățile făcute și propuse pentru viitor, dedicate atât tinerilor de liceu, cât și publicului larg, încercăm să găsim cât mai multe soluții atunci când apar situații de bullying, atât pentru conștientizare cât și pentru combaterea opresiunii și a violenței. Proiectul are un scop social și se adresează persoanelor din orice mediu social.

Acest ghid prezintă experiențele unor tineri de liceu, care s-au confruntat cu diverse situații în care au fost victime ale violenței fizice sau emoționale, atât la școală, cât și acasă, atât din partea străinilor, cât și din partea celor apropiați. La fiecare poveste, puteți găsi câte un sfat, iar la final, mai multe recomandări de natură legală, practică sau psihologică, care să vă ajute în situațiile cu care vă confruntați. Recomandările au ca scop să vă sprijine să gestionați mai ușor situațiile neplăcute și emoțiile negative asociate. Atenție, recomandările nu garantează rezolvarea problemei voastre. În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, vă recomandăm să apelați la un adult de încredere sau la un specialist care să vă ajute concret să găsiți cea mai bună soluție la problema voastră. Ghidul va fi distribuit gratuit la spectacolele pe care tinerii le vor juca şi va fi distribuit în liceele din regiune.” 

Ignoranța face victime

https://www.facebook.com/IgnorantaFaceVictime/

Link ghid anti-bullying „Povești neștiute”:

https://documentcloud.adobe.com/link/track?uri=urn:aaid:scds:US:b99611c8-5ecd-4af3-ada7-560f07937190

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2