fbpx

Icon Scrie un comentariu

sc gimnaziala av iancu turda oct2019

Zilele trecute s-a desfășurat la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Turda o activitate artistică din cadrul parteneriatului educațional dintre școala noastră și Casa de Cultură „Ion Sângerean” Ocna Mureș. 


Scopurile acestei activități a fost încurajarea elevilor pentru a exprima opinii și stări sufletești proprii prin mișcare, formarea abilitaților și deprinderilor de a se mișca prin muzică, educarea expresivității mișcărilor prin realizarea de dansuri populare si moderne. La buna desfășurare a activității s-au implicat si mulți părinți, consolidându-se colaborarea între școală și familie. Elevii au creat adevărate valori artistice, prin dansuri populare, unde au activat copii de la 3 ani pana la clasa a IV-a, prin dansuri moderne unde s-au ,,distrat" Daria Soporan și Andrei Ionescu, cei care ne-au incantat cu mișcările lor atât de sigure.


La finalul activității s-au schimbat idei, s-au făcut noi cunoștințe la un pahar de suc, o prăjiturică într-o atmosferă destinsă de adevărat parteneriat prietenesc.


Organizatorii acestei activități au fost prof. înv. primar Cristina Ciurtin, prof. înv. primar Alexandru Ignat, prof. dr. Adel Szabo de la  Școala ,,Avram Iancu” Turda și directorul Casei de cultură din Ocna Mureș, Liana Stoica.


Felicitări tuturor participanților pentru modul de implicare in astfel de activități.
 
Prof. înv. primar Alexandru IGNAT

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator