fbpx

Icon Scrie un comentariu

excursie la baza militara

Parohia Aiudul de Sus a organizat o excursie pentru copiii care au participat pe parcursul anului la activitățile desfășurate în cadrul Centrului Cultural-Catehetic „Sfânta Teodora de la Sihla”. Copiii au vizitat baza militară aeriană de la Luna (Câmpia Turzii) și Grădina Zoologică de la Târgu Mureș. Majoritatea dintre ei au văzut pentru prima dată așa ceva, relatează alba24.ro


Prima oprire a însemnat explorarea unei lumi necunoscute de către mulți dintre aceștia, și anume Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” de la Luna, județul Cluj, unde copiii au avut posibilitatea să vadă aeronave și să afle detalii legate de activitatea specifică acestui loc.


Maistrul militar Adrian Deliu, ghidul nostru, le-a prezentat tinerilor avionul supersonic din dotare MiG-21 LanceR pentru operațiuni de vânătoare și bombardament, elicopterul de luptă IAR-330 Puma SOCAT, precum și elicopterul pentru căutare și salvare IAR-330 M. Uimirea s-a resimțit în întrebările adresate de către copii care s-au arătat interesați de activitatea desfășurată în cadrul unității. Mulțumim pe această cale Comandantului Comandor Marius Oatu pentru aprobarea de a vizita unitatea militară” a transmis preotul Bazil Călin Popa, citat de Reîntregirea.ro.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator