fbpx

Icon Scrie un comentariu

Afis Turda Si cu noi cum ramane 2

Joi 24 oct 2019, ora 17 la Sala Festiva a Colegiului National Mihai Viteazul din Turda - Va invitam la o seara de conferinta si proiectie film despre Romania si valorile ei - "SI CU NOI CUM RAMANE!" - sustinuta de Dna Raluca Prelipceanu,scriitor, iconograf si doctor in Stiinte Economice la Sorbona, Franta.

Si-a abandonat cariera din Franta si, la chemarea Lui Dumnezeu, s-a intors in tara sa deruleze diferite proiecte pentru SALVAREA ROMANIEI si a VALORILOR ei nationale. Participantii vor fi invitati la un concurs surpriza  si vor putea adresa intrebari.

Notam cateva din actiunile dnei Prelipceanu. A derulat in 2018 un proiect de stramutare a Bisericii Seculare din Vinta (zona miniera din Muntii Apuseni) unde s-au luptat Horia, Closca si Crisan si care a fost dusa bucata cu bucata la Muzeul Astra din Sibiu. A scris o carte adresata tinerilor " Da-mi tinere inima ta!", o deschidere de dialog catehetic pe seama unei mărturii personale.

Organizatori - Parohia Ortodoxa Turda III si Asociatia SOS " Sprijin-Ocrotire-Speranta". Inregistrarea evenimentului se va gasi pe pagina asociatiei www.sos.pro-romanesc.ro

https://www.antena3.ro/actualitate/cultura/in-premiera-romania-nu-se-ineaca-povestea-ralucai-prelipceanu-femeia-care-a-impiedicat-moartea-unei-496007.html

Asociatia SOS "Sprijin-Ocrotire-Speranta"

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator