fbpx

Scrie un comentariu

toaleta fundul curtii

DSP Cluj informează că în judet nu sunt autorizate 77 de obiective reprezând unități școlare sau structuri ale acestora (săli de sport, internate, cantine, ateliere, spălătorii etc). Șapte dintre aceste obiective sunt din mediul urban, iar restul de 70 de obiective sunt în mediul rural.

 

În zona noastră la Colegiul Tehnic din Turda, acoperișul internatului și cel a al splătoriei este vechi, parțial neetanj, iar instalația de încălzire este nefuncțională. De asemenea, instalațiile sanitare sunt neetanșe. Probleme există și la sala de sport, tot la instalațiile sanitare, iar pereții interiori sunt degradați.

Grădinița cu orar prelungit „Pinocchio” din Câmpia Turzii are acoperișul vechi și infiltrații în pereți și tavane, relatează Monitorul de Cluj.

De asemenea, elevii din mai multe localităţi din Cluj merg încă la toaletă în fundul curţii şi nu au apă potabilă curentă. În privinta încălzirii, sobe metalice există și în Școala cu clasele I-IV din Agriș, comuna Iara, în Mărișel (cătun), în Podeni – comuna Moldovenești

La Școala cu clase I-IV și grădiniță din satul Plaiești, pardoseala este degradată în sala de gimnastică

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator