fbpx

 
 
Scrie un comentariu

usr tenis 02

După dezvăluirile TurdaNews, privind activitatea politică desfășurată de USR Turda la o competiție de tenis de masă finanțată din banul public, în incinta Liceului teoretic ”Liviu Rebreanu” din Turda, acolo unde este profesor Cirprian Rigman, președintele USR Turda, apar primele urmări.

 

„Conducerea Liceului va trebui să convoace comisia de disciplină și să ia măsurile pe care le cred de cuviință. Se poate ajunge chiar la sancționarea drastică a profesorului, Rigman Ciprian”, a declarat valentin Cuibus, inspector-șef al ISJ Cluj, pentru RefleqtMedia, care consideră că astfel de activități sunt ilegale.

Ingerința politică în activitatea sportivă a unui ONG finanțat de la bugetul local va fi analizată și de administrația locală. Primarul Cristian Matei a declarat pentru RefleqtMedia că se va demara o anchetă care să verifice modul de cheltuire a banilor.

„Sunt niște tertipuri folosite de un individ care a renunțat la funcția de consilier local și care levitează între partide. Ce te poți aștepta de la un asemenea personaj? Eu fac politică de 20 de ani și niciodată nu mi-am permis să încalc legea, cu atât mai mult implicând copii în activitatea politică”, a precizat primarul Matei, pentru sursa citată.

RefleqtMedia scrie că situația profesorului Ciprian Rigman va fi analizată într-o ședință a Consiliului de Administrație, care va analiza situația din punct de vedere disciplinar.

„Mâine vom avea o ședință a Consiliului de Administrație în cadrul căreia se va stabili componența comisiei de disciplină care va analiza cele petrecute la competiția din 28 septembrie.”, a spus Angela Candrea.

De altfel, și primarul de la Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a confirmat imoralitatea tehnicilor aplicate de USR, precizate de TurdaNews în articolul de mai jos:

SCANDALOS! USR Turda își face promovare politică, pe bani publici, într-un liceu!

„Ceea ce face USR Câmpia Turzii este imoral. Practic, vorbim despre o campanie electorală mascată de care profită organizația”, a spus Lojigan, citat de RefleqtMedia, cu referire la corturile pentru ”adunat semnături”, care sunt folosite mai degrabă pentru ”campanie electorală mascată”, de vreme ce campania pentru adunare de semnături s-a încheiat.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate