fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Scrie un comentariu

da vinci AG

In acest an,in cadrul Asociatiei The Da Vinci System au fost realizate numeroase proiecte interesante. La fiecare sfarșit de an, sunt premiați cei care s-au implicat cel mai mult in aceste proiecte, avand ca scop dezvoltarea comunitatii locale. Alt lucru important  care este făcut este acela de a alege noul birou care se va ocupa cu acest lucru, dorind sa le creeze contextul oamenilor pentru a ajunge la dezlanțuirea potențialului uman.

 

In acest sens, in cadrul evenimentului Adunarea Generala a Davincerilor au fost alesi oamenii care vor coordona activitatile din Turda. Aceștia sunt: Butaș Rafael - Manager de Relații cu Publicul, Grigorescu Rareș - Manager de Resurse Financiare, David Șaulean - Manager de Resurse Digitale, Alex Lup - Manager de Resurse Umane.T oata activitatea lor va fi administrata de Timea Piper - Secretarul General al Turzii. Lor li s-au alaturat alte 3 persoane care sunt dispuse sa muncească pentru comunitatea locală: Cătălina Ciortea - Junior Manager de Relatii cu Publicul, Iulia Cîmpean - Junior Manager de Resurse Financiare, Alexia Fodor - Junior Manager de Resurse Digitale.

In cadrul Adunării Generale a Davincerilor au fost premiate persoanele care s-au remarcat cel mai mult in acest an. Acestea sunt: Grigorescu Rareș, primind titlul de cea mai activă persoană, care in jumătate de an de activitate a reușit să arate că este determinat sa iși atinga potențialul maxim, neratând nicio oportunitate de a face asta, Patricia Ciocan care a investit nu mai puțin de 141 de ore pentru a dezvolta comunitatea locală. In final, Timea Piper a primit un titlu special, titlu care arată ca ea a fost persoana care a reușit cel mai bine sa mobilizeze persoanele din jurul ei și să fie un exemplu prin tot ceea ce a făcut.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate