m install
petlinii
nello construct

Adunarea Generală a DaVincerilor a marcat finalul unui an plin de aventură pentru noi!

floris

Cele două administrații, din Turda și Câmpia Turzii au înfruntat stoic numeroasele provocări pe care le-au întâlnit în organizarea unor proiecte regionale sau naționale de management, IT sau business, competiții de dezbateri și a multor altor lucruri incredibile, printre care obținerea a 2000 de semnături pentru înființarea unui centru de tineret! 

 

Suntem convinși că pentru a realiza toate lucrurile care s-au întâmplat de-a lungul ultimului an, a fost nevoie de mult efort. 
Tocmai de aceea, specific pentru o gală, am premiat oamenii care s-au făcut cel mai mult remarcați!

Patricia Ciocan, Secretar General în Turda în 2018-2019 s-a străduit să curpindă laolaltă Biroul pe care l-a gestionat, chiar dacă de multe ori sarcina pe care și-a asumat-o părea una imposibilă. Aceasta a depus un total de 141 de ore, deosebindu-se ca fiind membrul administrației cu cele mai multe ore de activitate. ⏰?

În paralel cu ea, în Câmpia Turzii, Alexandra Popescu a investit nu mai puțin de 120 de ore în postul de Manager de Relații cu Publicul pe care l-a ocupat, sacrificându-și timpul liber pentru dezvoltarea comunității locale de dezbateri, care a fost tot mai prezentă la competiții consacrate la nivel național.?

Toate activitățile organizate de administrații, ar fi fost în zadar dacă nu erau și DaVinceri încântați de ceea ce s-a creat. Dar au fost, iar cei mai prezenți dintre ei au fost în Câmpia Turzii, Oana Bucur, care și-a făcut loc în inimile tuturor de la începutul anului prin veselia pe care o emană la orice eveniment apare☀️, iar în Turda, Rares-Paul Grigorescu care în doar jumătate de an de activitate a reușit să demonstreze că este determinat să își atingă potențialul maxim, neratând nicio oportunitate de a se dezvolta. ⛓

Am lăsat la final cel mai prestigios titlu pe care îl acordăm de la începuturile existenței noastre, și anume Da Vinci Leader?. Chiar dacă nu a ocupat o funcție de manager anterior, persoana care a reușit cel mai bine să mobilizeze oamenii din jurul ei, să fie un exemplu prin tot ceea ce a făcut, să organizeze trei evenimente simultan fără să se plângă un moment, și să fie mereu prezentă chiar dacă o despărțea de noi o distanță lungă, este ?Timea Piper?
Îți mulțumim Timea pentru că ai fost un adevărat lider, și vă mulțumim tututor membrilor administrației pentru un an în care ați înfruntat haosul, de cele mai multe ori, cu succes! Felicitări tuturor!

Puteți și voi să le susțineți munca printr-un vot la Gala Premiilor ZMT, unde suntem mândri să fim nominalizați pentru al treilea an la rând, la secțiunea Cel Mai Bun ONG. Tot ce trebuie să faceți este să oferiți 3 stele la numărul 66, The Da Vinci System. Va dura maxim 1 minut?
https://www.surveymonkey.com/r/ZMT2019

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: