fbpx
Scrie un comentariu

paul onet

În urma contestațiilor depuse după afișarea rezultatelor la examenul de Bacalaureat din acest an, încă un elev din Turda a obținut media 10.00 la Bac-ul din acest an! Este vorba despre Paul Oneț, de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda.

 “Felicitari Paul Onet! Inca o medie de 10 la CNMV si 55 de medii peste 9! Felicitari tuturor absolventilor!“, au transmis reprezentanții Colegiului Național ”Mihai Viteazul” Turda.

Inițial, Paul Oneț a obținut nota 9.80 la disciplina ”Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană”, obținând nota 10.00 la Matematică și la Științele Naturii. În urma contestației, a primit 10.00 și la materia unde inițial a luat 9.80, devenind astfel al doilea elev turdean cu media 10.00 la Bac! El a terminat la specializarea ”Științe ale Naturii”.

Vă reamintim că, după anunțarea rezultatelor inițiale, eleva de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda, Iulia-Ștefania Oltean, a obținut media 10.00. Ea a fost la specializarea ”Științe Sociale” .

Citește și:

BAC de 10! O elevă din Turda a obținut media maximă! Vezi situația pe licee!

De menționat că Paul Oneț a frecventat și antrenamentele de handbal la centrul de juniori al echipei Potaissa Turda, reușind rezultate bune în copetițiile anuale, câștigând inclusiv medalie la nivel național! Astfel, el a reușit să infirme ”prejudecata” că un sportiv nu ar putea fi și un elev bun.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator