fbpx

Icon Scrie un comentariu

dans clubulcopiilor

Sâmbătă, 29 iunie, Sala Sporturilor din Tg.Mureș , a fost gazda Festivalului Internațional de Dans ”Fantasy”, eveniment organizat de Palatul Copiilor Tg. Mureș în parteneriat cu I.S.J Mureș și D.J.S Mureș, ediția a I-a. 

 

Festivalul a fost structurat pe 11 secțiuni de dans, respectiv patru secțiuni de vârstă: STANDARD SHOW, LATIN SHOW, BREAKDANCE, NATIONAL, TRADITIONAL DANCES, CONTEMPORAN, MAJORETE, BALET, ACRODANCE, HIP-HOP, OPEN și secțiunea specială SOUNDTRACK, jurizat de renumiți coregrafi din țară și străinătate. 

Cercul de Balet-Dans Modern prezent la acest eveniment cu trei formatii: Fly, Butterflys și Bam-Bum, s-a înscris în concurs cu nouă coregrafii, la trei categorii de vârstă. 

Formația Butterflys, alcătuită din micuțele dansatoare: Bihari Petra, Borza Ilinca, Cadar Maia, Cenan Raluca, Crișan Teodara, Farkaș Vera, Irimie Irina, Szobo Ana, Torok Maya și Vass Vera a concurat la categoria: Mini, la secțiunea de dans: Balet, clasându-se pe locul I. 

Formația Fly, alcătuită din elevele: Amoximoaie Ioana, Amoximoaie Nicoleta, Balla Alexandra, Bocșa Serena, Bucur Cristiana, Demeter Bianca, Feneșan Denia, Lazăr Ioana, Martin Sonia, Pavel Denisa, Potora Alecsia, Roșean Adriana și 

Șimon Irina, a concurat la categoria: Copii, cu trei stiluri de dans. La secțiunea: Dans tematic a obținut locul I, Fantezie coregrafică locul I, iar la Dans contemporan locul IV. 

Din componența aceleași formații, trio-ul : Candy Girls, format din Bala Alexandra, Bucur Cristiana și Pavel Denisa a câștigat locul I la sectiunea: Dans modern, iar la Solo, eleva Bala Alexandra, secțiunea: Dans tematic, a obținut locul II. 

Formația Bam-Bum, a fost alcătuită din elevele: Butnar Alina, Butnar Maria, Crișan Bianca, Drăgan Maria, Fazakaș Laura, Lăscudean Diana, Pop Lavinia, Șinteuan Daniela și Tat Medeea. Turdencele, au concurat la categoria: Junior cu trei stiluri de dans. La secțiunea: Folclor stilizat au obținut locul II, la Hip-hop locul II, iar la secțiunea: Dans contemporan s-au clasat pe locul V. 

In cadrul acestui festival s-au acordat premii speciale. Cele trei formații: Fly, Butterflys si Bam-Bum, respectiv, trio-ul- Candy Girls și solo-ul s-au calificat pentru mondialele de dans ”World Dance Champioship” care vor avea loc în acest an, la Roma și Palma de Mallorca. Talentata noastră dansatoare, Bala Alexandra, a atras atenția juriului și de această dată, obținând premiul pentru carismă. 

Sub îndrumarea doamnei profesor Heller Daniela, turdencele noastre și-au încheiat activitatea, obținând rezultate de excepție, satisfacții și bucurii pe tot parcursul anului școlar. 

Felicitări tuturor și vacanță plăcută! 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator