fbpx

Scrie un comentariu

dans clubulcopiilor

Sâmbătă, 29 iunie, Sala Sporturilor din Tg.Mureș , a fost gazda Festivalului Internațional de Dans ”Fantasy”, eveniment organizat de Palatul Copiilor Tg. Mureș în parteneriat cu I.S.J Mureș și D.J.S Mureș, ediția a I-a. 

 

Festivalul a fost structurat pe 11 secțiuni de dans, respectiv patru secțiuni de vârstă: STANDARD SHOW, LATIN SHOW, BREAKDANCE, NATIONAL, TRADITIONAL DANCES, CONTEMPORAN, MAJORETE, BALET, ACRODANCE, HIP-HOP, OPEN și secțiunea specială SOUNDTRACK, jurizat de renumiți coregrafi din țară și străinătate. 

Cercul de Balet-Dans Modern prezent la acest eveniment cu trei formatii: Fly, Butterflys și Bam-Bum, s-a înscris în concurs cu nouă coregrafii, la trei categorii de vârstă. 

Formația Butterflys, alcătuită din micuțele dansatoare: Bihari Petra, Borza Ilinca, Cadar Maia, Cenan Raluca, Crișan Teodara, Farkaș Vera, Irimie Irina, Szobo Ana, Torok Maya și Vass Vera a concurat la categoria: Mini, la secțiunea de dans: Balet, clasându-se pe locul I. 

Formația Fly, alcătuită din elevele: Amoximoaie Ioana, Amoximoaie Nicoleta, Balla Alexandra, Bocșa Serena, Bucur Cristiana, Demeter Bianca, Feneșan Denia, Lazăr Ioana, Martin Sonia, Pavel Denisa, Potora Alecsia, Roșean Adriana și 

Șimon Irina, a concurat la categoria: Copii, cu trei stiluri de dans. La secțiunea: Dans tematic a obținut locul I, Fantezie coregrafică locul I, iar la Dans contemporan locul IV. 

Din componența aceleași formații, trio-ul : Candy Girls, format din Bala Alexandra, Bucur Cristiana și Pavel Denisa a câștigat locul I la sectiunea: Dans modern, iar la Solo, eleva Bala Alexandra, secțiunea: Dans tematic, a obținut locul II. 

Formația Bam-Bum, a fost alcătuită din elevele: Butnar Alina, Butnar Maria, Crișan Bianca, Drăgan Maria, Fazakaș Laura, Lăscudean Diana, Pop Lavinia, Șinteuan Daniela și Tat Medeea. Turdencele, au concurat la categoria: Junior cu trei stiluri de dans. La secțiunea: Folclor stilizat au obținut locul II, la Hip-hop locul II, iar la secțiunea: Dans contemporan s-au clasat pe locul V. 

In cadrul acestui festival s-au acordat premii speciale. Cele trei formații: Fly, Butterflys si Bam-Bum, respectiv, trio-ul- Candy Girls și solo-ul s-au calificat pentru mondialele de dans ”World Dance Champioship” care vor avea loc în acest an, la Roma și Palma de Mallorca. Talentata noastră dansatoare, Bala Alexandra, a atras atenția juriului și de această dată, obținând premiul pentru carismă. 

Sub îndrumarea doamnei profesor Heller Daniela, turdencele noastre și-au încheiat activitatea, obținând rezultate de excepție, satisfacții și bucurii pe tot parcursul anului școlar. 

Felicitări tuturor și vacanță plăcută! 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator