m install
petlinii
nello construct

Cercul de Dans-Modern, de la Clubul Copiilor Turda, prezent la Concursul Național de Dans de la Sibiu

zamblau eugen
floris

Sâmbătă, 8 iunie, Sala Thalia a Filarmonicii de Stat din Sibiu a fost gazda Concursul Național de Dans ,,Dance Art Fusion-The Dance Contest in Sibiu”, eveniment organizat de Palatul Copiilor  Sibiu, Clubul de dans Dance Art Fusion și Clubul Copiilor Cisnădie, aflat la a IV-a ediție.

Cercul de Dans-Modern, reprezentat de formațiile: Butterflys, Fly și Bam-Bum, s-a înscris în concurs, la trei categorii de vârstă cu cinci stiluri de dans, clasându-se pe primele locuri.

Grupul Butterflys, alcătuit din micuțele balerine: : Balea Alexandra, Bihari Petra, Borza Ilinca, Cadar Maia, Cenan Raluca, Crișan Crina, Crișan Teodara, Farkaș Vera, Moscoliuc  Diana, Szobo Ana, Torok Maya și Vass Vera a concurat la categoria cls.I-IV, cu un singur dans, la secțiunea: balet clasic-neoclasic-contemporan  și a obținut premiul -I.

Formatia Fly, alcătuită din elevele: Amoximoaie Ioana, Amoximoaie Nicoleta, Balla Alexandra, Bocșa Serena, Bucur Cristiana, Demeter Bianca, Kovacs Julia, Lazăr Ioana, Martin Sonia, Pavel Denisa, Potora Alecsia, Roșean Adriana, Șimon Irina, a concurat la categoria cls.- IV, cu două stiluri de dans. La secțiunea: balet clasic-neoclasic-contemporan  a obținut locul -I, iar la secțiunea: dans scenic-modern-tematic a obținut locul -II.  

Formația Bam-Bum, a fost alcătuită din elevele: Butnar Maria, Crișan Bianca, Drăgan Maria, Fazakaș Laura, Hanc Xenia, Hotea Alexandra, Lăscudean Diana, Pop Lavinia, Șinteuan Daniela și Tat Medeea. Turdencele, au concurat la categoria cls.IX-XII cu două stiluri de dans și s-au clasat și ele pe podium. La secțiunea: dans de caracter-etno-social, au obținut locul -I, iar la secțiunea: freestyle-hip-hop-break dance au obținut locul- III.

Prin locurile obținute pe podium, sfarșitul de an școlar le-a adus fetelor multe realizări și bucurii, pe lângă medaliile și cupele obținute la toate concursurile și spectacolele la care au participat.

Fetele au fost coordonate de profesor Heller Daniela.

Felicitări tuturor și succes la următorul concurs internațional la care vor participa!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: