fbpx

Icon Scrie un comentariu

dans clubcopii

Sâmbătă, 8 iunie, Sala Thalia a Filarmonicii de Stat din Sibiu a fost gazda Concursul Național de Dans ,,Dance Art Fusion-The Dance Contest in Sibiu", eveniment organizat de Palatul Copiilor  Sibiu, Clubul de dans Dance Art Fusion și Clubul Copiilor Cisnădie, aflat la a IV-a ediție.

Cercul de Dans-Modern, reprezentat de formațiile: Butterflys, Fly și Bam-Bum, s-a înscris în concurs, la trei categorii de vârstă cu cinci stiluri de dans, clasându-se pe primele locuri.

Grupul Butterflys, alcătuit din micuțele balerine: : Balea Alexandra, Bihari Petra, Borza Ilinca, Cadar Maia, Cenan Raluca, Crișan Crina, Crișan Teodara, Farkaș Vera, Moscoliuc  Diana, Szobo Ana, Torok Maya și Vass Vera a concurat la categoria cls.I-IV, cu un singur dans, la secțiunea: balet clasic-neoclasic-contemporan  și a obținut premiul -I.

Formatia Fly, alcătuită din elevele: Amoximoaie Ioana, Amoximoaie Nicoleta, Balla Alexandra, Bocșa Serena, Bucur Cristiana, Demeter Bianca, Kovacs Julia, Lazăr Ioana, Martin Sonia, Pavel Denisa, Potora Alecsia, Roșean Adriana, Șimon Irina, a concurat la categoria cls.- IV, cu două stiluri de dans. La secțiunea: balet clasic-neoclasic-contemporan  a obținut locul -I, iar la secțiunea: dans scenic-modern-tematic a obținut locul -II.  

Formația Bam-Bum, a fost alcătuită din elevele: Butnar Maria, Crișan Bianca, Drăgan Maria, Fazakaș Laura, Hanc Xenia, Hotea Alexandra, Lăscudean Diana, Pop Lavinia, Șinteuan Daniela și Tat Medeea. Turdencele, au concurat la categoria cls.IX-XII cu două stiluri de dans și s-au clasat și ele pe podium. La secțiunea: dans de caracter-etno-social, au obținut locul -I, iar la secțiunea: freestyle-hip-hop-break dance au obținut locul- III.

Prin locurile obținute pe podium, sfarșitul de an școlar le-a adus fetelor multe realizări și bucurii, pe lângă medaliile și cupele obținute la toate concursurile și spectacolele la care au participat.

Fetele au fost coordonate de profesor Heller Daniela.

Felicitări tuturor și succes la următorul concurs internațional la care vor participa!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator