fbpx
Icon Scrie un comentariu

ctt

Concursul de fizica Stefan Procopiu al romanilor de pretutindeni, reprezinta echivalentului olimpiadei de fizica a liceelor teoretice pentru liceele tehnice.

 

La etapa nationala au participat câte 12 elevi din fiecare judeţ (în principiu cate 3 din fiecare an de studiu), la fiecare secţiune, însoţiţi de 1 – 2 profesori. Premiantii la concursul Stefan Procopiu pot fi admisi fara concurs la mai multe facultati, cum ar fi Facultatea de Fizica din cadrul universitatilor din Iasi, Cluj sau la diferite sectii ale Universitatii Tehnice din Cluj.

Concursul cuprinde 2 parti: prima parte este formata din probleme de fizica si lucrari de laborator din programa de liceu, iar a doua parte reprezinta utilizarea calculatorului in proiectarea unor notiuni de fizica in World Power Point Excel si AutoCAD.

La fel ca si in anul precedent rezultatele elevilor de la Colegiul Tehnic Turda au fost remarcabile, obtinand singurul premiu din judetul Cluj la acest concurs. Participantii la concursul national au fost:

Arpad-Csaba Arkosi –  clasa a X-a    –  Premiul II

Alexandru Mihai Iavorschi  –  clasa a XII-a  –  Mentiune

Paul Ciprian Coroban  –  clasa a XII-a  –

Felicitari celor 3 elevi care au dus numele scolii si al orasului pe meleagurile moldovene. Uram celor din clasa a XII-a mult succes la bacalaureat si in alegerea facultatii.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator