fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

spectacol CNMV

Colegiul Național Mihai Viteazu din Turda a împlinit 110 ani de activitate. Evenimentul a fost marcat printr-un spectacol omagial.

 

La spectacol au participat cadre didactice și elevi, foști profesori ai școlii, primarul Matei Cristian și Ioan Onacă- cetățean de onoare al Turzii cel care a condus destinele emblematicului liceu turdean pe parcursul mai multor generații.

„Am avut marea onoare și bucurie de a participa la aniversarea a 110 ani de la înființarea Colegiului Național Mihai Viteazul Turda.

Cu această ocazie doresc să transmit cele mai frumoase gânduri de prețuire și respect cadrelor didactice, profesorilor, învățătorilor și tuturor celor implicați în procesul educațional al tinerilor și copiilor din comunitatea noastră, alături de mulțumirile cuvenite pentru munca pe care o fac cu atât de multă dăruire și pentru devotamentul arătat profesiei și comunității.

 

Educația copiilor noștri este cea mai importantă. Pentru asta, administrația locală turdeană face tot posibilul pentru ca școlile din Turda să le ofere elevilor tot ceea ce au nevoie” transmite primarul turdean, Matei Cristian.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator