fbpx

Icon Scrie un comentariu

elevi emilnegrutiu

Patru elevi de la Colegiul „Emil Negruțiu” Turda s-au calificat la faza națională a competiției Compania Anului organizată de Junior Achievement România. 

 

Dan Darius, Părduț Cristian, Pop Andrada și Soporan Emilia, elevi în clasa a X-a, au înființat o companie-elev care produce și comercializează vafe cu ciocolată, miere și nucă. Ei și-au elaborat planul de afaceri, au participat cu produsele lor la târgurile organizate în școală, iar organizatorii competiției le-au apreciat spiritul de antreprenorial, organizarea foarte bună a echipei și curajul în asumarea riscurile. Ca urmare, compania lor, HeartWaffels, a fost selectată în finala din 22 mai 2019, de la București. 

Competițiile JA sunt cele mai mari competiții europene de antreprenoriat, adresate tinerilor care doresc să dezvolte un concept de business (competiția JA Business Plan Challenge 2019) și să îl testeze ulterior pe piață prin lansarea și conducerea unei afaceri pilot sau a unui start-up, împreuna cu prietenii și colegii lor (competiția JA Company of the Year 2019 - Compania Anului). Competițiile cuprind două secțiuni, Elevi, respectiv Studenți, și se desfășoară în perioada noiembrie 2018-mai 2019. Competiția Compania Anului este inclusă în Calendarul competițiilor școlare internaționale, naționale și regionale 2019.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator