fbpx

3 Comentarii

tineri proiect

Cam 50 % din tinerii cu vârsta sub 30 de ani din România vor să plece din țară. Chiar și din cei care rămân, mulți vor să se mute în orașe precum Cluj Napoca unde simt că au mult mai multe oportunități. Turda trebuie să acționeze acum pentru a crea contextul ca acești tineri să rămână. Avem nevoie de ei să contribuie activ la comunitatea din care provin și ei au nevoie de noi să le oferim sprijin să se dezvolte.

 

Tinerii turdeni își dovedesc în fiecare an meritele. Avem premianți și olimpici la toate nivelele și nu doar odată au dovedit că sunt cel puțin la fel de capabil ca alți tineri din alte orașe mult mai dezvoltate ale țării. În aceste poze puteți vedea cum arată un grup de tineri atunci când au un spațiu în care să își manifeste potențialul creativ și intelectual.

În cazul în care sunteți cetățeni turdeni sau munciți în Turda am mare nevoie de ajutorul vostru. Avem un proiect prin care tinerii din oraș ar avea un spațiu ultra-modern în care să aibă parte de activități de dezvoltare personală și profesională.

Ca să câștige și să fie implementat e nevoie și de votul tău pe platforma proiectelor.

Durează undeva la 3-4 minute să îți faci cont și să votezi Proiectul Numărul #81 aici:

https://turdadecide.ro/proiecte/centru-pentru-initiative-de-tineret-voluntariat-si-implicare-in-comunitate/

Fă-ți cont și votează și distribuie mesajul mai departe, să afle lumea că se poate să construim un viitor mai bun pentru tineret!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  alex · 05:55 10.04.2019
  Sa plece toti tinerii si sa lase smecherii de patroni romani fara muncitori.
  Cat timp smecherului de patron oman i se pare mult 1000 de euro salar , dar are vila, masini scumpe si amanta, atunci smecherul de patron roman isi merita soarta. Cat de curand firmele romanesti se inchid asa incet si bine fac, ca sior batut destul joc de muncitorii romani. Sa lucre ei patronii romani cu burta. Chiar nuati observat ca toti patronii romani sunt grasi de parca sunt in luna 9 a? Ca niste porci sant patronii romani, ca nu lucra nimic batai dumnezo sai bata.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Amica · 21:54 10.04.2019
   Închiderea firmelor românești va afecta pe toată lumea, iar statul nu se implica deloc, deși ar trebui ar trebui adoptată o strategie națională în ceea ce privește firmele autohtone. Cat privește "patronu'" neaoș, smecher și cu ceafa groasa... Până la urmă doar cei ce merită respectul salariaților, vor supraviețui, ceilalți, clar ori lucrează ei, ori fac "explozie" sau "implozie". Și cum se zice "Asa sa ne/le ajute Dumnezeu!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Adrian.M · 06:17 13.04.2019
  Din pacate firmele romanesti inca nu au inteles ceva! Romanii nu pot trai cu preturile la alimente mai scumpe decat in afara tarii si platiti ca in Romania! Pentru multe firme a da salarii ca in strainatate li se pare o aberatie...Acum intreb ca sa spun asa pe patronul roman....ce credeti ca face romanul cand vede ca dincolo pentru munca neclificata primeste cel putin 900 de euro, iar in tara pentru munca calificata cel mult 500 de euro? Se mai intoarce in tara? Nu cred! Astfel ca pleaca tot mai multi romani satui sa fie platiti aici la limita existentei...
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator