fbpx

Scrie un comentariu

clubul copiilor turda dans

Sâmbătă, 6 aprilie, a avut loc, Concursul regional de Majorete și Dans-modern, Cupa Școlii ”Gheorghe Șincai" Florești, concurs cuprins în CAERI 2019, poziția 730. Aflat la a VII-a ediție, s-a bucurat de prezența a numeroase trupe de majorete și formații de dans  din țară, iubitori de sport si artă.

 

Formațiile de Dans-modern, de la Clubul Copiilor Turda, Fly și Bam-Bum, s-au înscris în concurs la două categorii de vârstă, cu trei stiluri de dans.

Formația Fly, alcătuită din elevele: Amoximoaie Ioana, Amoximoaie Nicoleta, Balla Alexandra, Bocșa Serena, Bucur Cristiana, Demeter Bianca, Feneșan Denia, Kovacs Julia, Lazăr Ioana, Martin Sonia, Pavel Denisa, Potora Alecsia, Roșean Adriana, Șimon Irina, au concurat la categoria cadete, cu două stiluri de dans. 

La stilul: Dance freestyle, unde a fost cea mai mare concurență din competiție, fetițele noastre au dominat  podiumul, clasându-se pe primul loc. Tot un loc fruntaș, au obținut și la dans contemporan, respectiv locul I.

Din componența  formației Bam-Bum, fac parte elevele: Bercea Antonia, Butnar Alina, Butnar Maria, Crișan Bianca, Drăgan Maria, Fazakaș Laura, Foia Maria, Hanc Xenia, Hotea Alexandra, Lăscudean Diana, Pop Lavinia, Șinteuan Daniela și Tat Medeea. Turdencele, au concurat la categoria senioare și   s-au bucurat și ele de rezultate lăudabile. La stilul de dans hip-hop, au obținut si ele locul I, iar la Dance freestyle, locul II.

Cele doua formații, ne-au adus  zâmbetul pe buze și ne-au făcut mândrii de ele. Fetele au fost coordonate de către Heller Daniela, profesor la Clubul Copiilor Turda.

Felicitări tuturor și succes la următoarele competiții care  bat la ușă!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator