fbpx

Scrie un comentariu

cl tineri2

În Sala Mare a Primăriei Turda a avut loc vineri ,,Consiliul Local al Tinerilor 2019'', un eveniment cu totul inedit în cadrul căruia tinerii consilieri au experimentat atmosfera unei ședințe de consiliu. 

Aceștia au fost îndrumați de Iftime Ioana, jurist în cadrul Primăriei Turda, care le-a oferit sfaturi sau idei de abordare a hotărârilor discutate. 

Consiliul Local al Tinerilor este un eveniment organizat de Asociația ”The Da Vinci System" în colaborare cu Primăria Municipiului Turda. 

Recent, o membră a asociației amintite a obținut locul I la o simulare a Consiliului European!

Este vorba despre Patricia Ciocan, Secretarul General al Asociației The Da Vinci System, care a reușit să se claseze pe locul I, cu titlul de “cel mai bun vorbitor” în cadrul competiției Model European Union Iași, o simulare a activității Parlamentului European.

În cadrul competiției Model European Union, Patricia, a reușit să îi uimească pe toți cu abilitățile sale de a comunica, a gestiona situații la nivel european și cu persuasiunea pe care a abordat-o în discuții pe teme precum ar fi “Cum să gestionezi conținutul ilegal din online” și “Fondul European de Apărare”.

cl tineri

Foto/Marius Romilă

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator