m install
petlinii
nello construct

Tinerii de la The Da Vinci System au simulat o ședință de Consiliu Local la Turda

zamblau eugen
floris

În Sala Mare a Primăriei Turda a avut loc vineri ,,Consiliul Local al Tinerilor 2019”, un eveniment cu totul inedit în cadrul căruia tinerii consilieri au experimentat atmosfera unei ședințe de consiliu. 

Aceștia au fost îndrumați de Iftime Ioana, jurist în cadrul Primăriei Turda, care le-a oferit sfaturi sau idei de abordare a hotărârilor discutate. 

Consiliul Local al Tinerilor este un eveniment organizat de Asociația ”The Da Vinci System” în colaborare cu Primăria Municipiului Turda. 

Recent, o membră a asociației amintite a obținut locul I la o simulare a Consiliului European!

Este vorba despre Patricia Ciocan, Secretarul General al Asociației The Da Vinci System, care a reușit să se claseze pe locul I, cu titlul de “cel mai bun vorbitor” în cadrul competiției Model European Union Iași, o simulare a activității Parlamentului European.

În cadrul competiției Model European Union, Patricia, a reușit să îi uimească pe toți cu abilitățile sale de a comunica, a gestiona situații la nivel european și cu persuasiunea pe care a abordat-o în discuții pe teme precum ar fi “Cum să gestionezi conținutul ilegal din online” și “Fondul European de Apărare”.

cl tineri

Foto/Marius Romilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: