fbpx

Scrie un comentariu

tineri davinci

Aflat la cea de-a cincea ediție, proiectul "Promotori pentru democrație europeană", organizat de Biroul Parlamentului European în România în parteneriat cu Group of the European Youth  for Change (GEYC), Asociația Pro Democrația (APD) și Institutul European din România alege 30 dintre cei mai implicați si dedicați tineri din țară pentru implementarea unor proiecte locale, care nu doar dezvoltă relația dintre țara noastră și Uniunea Europeana, ci și promovează valorile europene în rândul tinerilor și nu numai.

 

Este pentru a treia oară când trei membri din Asociația The Da Vinci System - Tritean Sergiu (vicepreședinte), Ciocan Patricia (Secretar General în Biroul General din Turda) si Melnicu Oana (Secretar General în Biroul General din Câmpia Turzii) au fost selectați pentru a participa la acest proiect.

Aceștia vor participa la prima etapă a proiectului - workshop-ul "Democrație europeană în acțiune" din  Bucureşti, în perioada 8-10 aprilie 2019. În cadrul acestui workshop, care va fi organizat la sediul Biroului Parlamentului European în România, ei vor afla mai multe informații despre ce înseamnă democrația parlamentară, despre rolul și modul de funcționare ale instituțiilor europene și al alegerilor europene din 26 mai 2019. Pe parcursul workshop-ului va fi organizată, de asemenea, o sesiune în care vor fi discutate aspecte practice legate de definitivarea planului și acțiunilor de comunicare propuse de participanții la proiect. Această sesiune le va fi, cu siguranță, utilă pentru cea de-a doua etapă a proiectului, care constă în finalizarea proiectelor lor, care vor trebui implementate în perioada 1-26 mai 2019.

În urma celor învățate în cadrul acestui workshop, aceștia urmează să isi implementeze proiectele proprii în Campia Turzii, Turda și Cluj-Napoca pentru a dezvolta mai departe și comunitatea locală la standarde și valori europene.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator