fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

CEN

Colegiul „Emil Negruțiu” Turda organizează a zecea ediție a concursului școlar regional „Apa, o prioritate mondială” înscris în Calendarul activităților educative regionale al Ministerului Educației. Proiectul își propune să conștientizeze opinia publică, în general și elevii, în special, asupra importanței gestionării responsabile a resurselor de apă pentru prezervarea vieții și a sănătății pe Pământ.


Concursul este structurat pe trei secțiuni – power point, poster, desene – și este adresat atât elevilor din gimnaziu cât și celor din liceu. La această ediție participă peste 100 de proiecte din 8 județe (Alba, Buzău, Cluj, Constanța, Mures, Olt, Satu Mare și Sibiu). Evaluarea proiectelor va fi făcută de o comisie formată din specialiști de la S.C. Compania de Apă Arieș,  Administrația Națională Apele Române, Fundația de Ecologie și Turism „Potaissa” și Primaria Turda.


Rezultatele evaluării vor fi făcute publice vineri, 22 martie 2019, începând cu ora 12.00, când la Colegiul „Emil Negruțiu” se va desfășura ceremonia de premiere.   

Coordonator proiectprof. Carmen Andronache

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator