fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

caravana ubb

În data de 7 martie (joi), studenți ai Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și voluntari ai Organizației Studenților din Universitatea Babeș-Boylai (OSUBB) vor susține prezentări ale prestigioasei universități în Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu” de la ora 9 și în Colegiul Național „Mihai Viteazul” de la ora 10:50.

Prezentările fac parte din proiectul al OSUBB, proiect aflat la a 6-a ediție, care îți propune prezentarea ofertei de studiu a UBB în cât mai multe licee prestigioase din țară. Anul acesta, Caravana UBB ajunge în peste 100 de licee din 31 de orașe, atât din zona Transilvaniei, cât și a Banatului sau Moldovei.

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai este structura ce are ca scop apărarea drepturilor și intereselor studenților universității, precum și organizarea de proiecte în beneficiul studenților și al universității și reunește studenți din toate facultățile UBB.

Universitatea Babeș-Bolyai este cea mai mare instituție de învățământ superior din România, având aproximativ 38 000 de studenți. A fost inclusă în diferite topuri internaționale ale universităților pe poziții importante, fiind clasată drept cea mai prestigioasă universitate din țară. Cuprinde 21 de facultăți cu specializări diferite, de la Matematică-Informatică, Biologie și Geologie, Chimie, Fizică, Științe Economice, la Drept, Litere, Psihologie, Sociologie, Teatru și Televiziune. 

Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta prin e-mail sau la numărul de telefon afișat: 

  • Timea IANCU (responsabil PR CaravanaUBB): Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0753668779
  • Robert SZARVAS (coordonator CaravanaUBB): Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0732978527.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator