fbpx

Scrie un comentariu

tabla inteligenta

Ecaterina Andronescu, aflată pentru a patra oară la șefia Ministerului Educației, pregătește o nouă reformă în invățământ. Este încă un experiment la care elevii vor fi supuși încă de anul viitor.


Ministrul Educaţiei Naţionale intenţionează dotarea şcolilor cu o tablă inteligentă şi a elevilor cu tablete, spunând că acesta ar fi un pas spre creşterea performanţei.


Ministerul se află acum la faza de redactare a acestui proiect, care va fi finanţat cu fonduri europene. Ecaterina Andronescu a declarat vineri, la Constanţa, că astfel se va face un salt în formarea elevilor prin utilizarea tehnologiilor moderne.


 “Sper să reuşim să ducem proiectul acesta la bun sfârşit. Este un pas spre creşterea performanţei, cred eu, pentru o generaţie care a venit de acasă cu tableta, cu utilizarea tabletei în minte şi în mânuţele lor. Deci noi nu putem să-i întoarcem aici neapărat numai la cretă şi la creionul cu care scriu pe caiet. Deci un salt în formarea elevilor prin utilizarea tehnologiilor moderne trebuie să facem pentru că ei sunt generaţia revoluţiei informaţiei şi bioinginerie”, a explicat Ecaterina Andronescu.


Ea a mai spus că această investiţie se va face cu bani europeni, în prezent ministerul aflându-se la faza de redactare a proiectului, informează a1.ro

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator