fbpx

Scrie un comentariu

alfabet la scoala

O profesoară de engleză din Cluj este cercetată după ce o mamă a acuzat-o că ar fi folosit cuvinte vulgare la oră pentru că a predat cuvântul ”foot”, (în traducere laba piciorului).


În ultima săptămână de școală din decembrie, a venit la școală mama unui elev să mă reclame pe motiv că folosesc cuvinte vulgare la oră. Inițial nu am știut despre ce e vorba, apoi am înțeles că doamna era focalizată pe laba piciorului din engleză, adică pe fut (pronunție), foot (scriere). Am încercat să îi explic doamnei că nu e un cuvânt vulgar, am evenit chiar cu dicționarul, i-am arătat pronunția, semnele de paranteză, dar doamna era nu și nu! M-am enervate și am întrebat-o pe doamna de unde știe copilul ei că acest cuvânt fut e vulgar și unde l-a auzit”, povestește profesoara de limba engleză.


Mama în cauză a făcut o sesizare telefonică la Inspectoratul Școlar Județean.


Valentin Cuibus, inspectorul școlar general din ISJ, confirmat existența sesizării, relatează ziardecluj.ro.


„Într-adevăr există o sesizare formulată împotriva unei profesoare de limba engleză. Din păcate așa este birocrația. Trebuie să respectăm procedura și să facem verificări. Săptămânal primim sesizări similare. Nu există motive de îngrijorare. Sunt convins că se va lămuri situația”, a declarat Valentin Cuibus.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator