fbpx

Scrie un comentariu

concert craciun

Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, elevii Colegiului Național ,,Mihai Viteazul” Turda, au organizat un frumos concert cu scop caritabil. Au cântat colinde, au prezentat o scenetă inspirată de povestea lui Papa Panov, precum și obiceiuri tradiționale de Crăciun și Anul Nou.

 

Consiliul elevilor din școală a organizat o tombolă, strângându-se astfel fonduri destinate achiziționării de aparate menite să ușureze suferința unor copii cu deficiențe neuro-motorii.

Ceea ce a impresionat foarte mult, a fost colaborarea cu clubul de handbal Potaissa Turda, care a donat pentru tombolă obiecte sportive cu autografele jucătorilor. Se aduc mulțumiri pentru acest sprijin, domnului președinte al clubului, Flaviu Sâsâeac.

Spectacolul s-a încheiat cu un minunat concert de colinde, interpretat de preoți turdeni, dirijați de către părintele Sebastian Zăhan.

Sala festivă a Colegiului a fost plină. Atmosfera de sărbătoare i-a încântat deopotrivă pe elevi, părinți, profesori, handbaliști și alți invitați. Elevii și profesorii Colegiului urează Sărbători fericite tuturor partenerilor.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator