fbpx

Scrie un comentariu

concert craciun

Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, elevii Colegiului Național ,,Mihai Viteazul” Turda, au organizat un frumos concert cu scop caritabil. Au cântat colinde, au prezentat o scenetă inspirată de povestea lui Papa Panov, precum și obiceiuri tradiționale de Crăciun și Anul Nou.

 

Consiliul elevilor din școală a organizat o tombolă, strângându-se astfel fonduri destinate achiziționării de aparate menite să ușureze suferința unor copii cu deficiențe neuro-motorii.

Ceea ce a impresionat foarte mult, a fost colaborarea cu clubul de handbal Potaissa Turda, care a donat pentru tombolă obiecte sportive cu autografele jucătorilor. Se aduc mulțumiri pentru acest sprijin, domnului președinte al clubului, Flaviu Sâsâeac.

Spectacolul s-a încheiat cu un minunat concert de colinde, interpretat de preoți turdeni, dirijați de către părintele Sebastian Zăhan.

Sala festivă a Colegiului a fost plină. Atmosfera de sărbătoare i-a încântat deopotrivă pe elevi, părinți, profesori, handbaliști și alți invitați. Elevii și profesorii Colegiului urează Sărbători fericite tuturor partenerilor.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator