fbpx

Scrie un comentariu

consiliu elevi

Joi, 20 decembrie 2018, a avut loc la Cluj-Napoca Adunarea Generală a Consiliului Județean al Elevilor Cluj, unde au participat președinții Consiliilor Școlare din județ, pentru a alege componența Biroului Executiv al CJE pentru mandatul 2018-2019.

 

Alegerile s-au efectuat în urma unei aplicații laborioase compuse de candidați, incluzând CV, o Strategie de Dezvoltare, precum și un Plan de Acțiune pentru ocuparea funcțiilor vacante. În urma evaluării aplicațiilor, cele mai mari punctaje au fost obținute de 2 elevi turdeni: Horia Roman Crișan (84 puncte) și Noemi Pataki (82 puncte).

Ulterior evaluării a avut loc și votul pentru ocuparea funcțiilor, iar cei doi candidați turdeni ocupă de acum un mandat în Biroul Executiv, Horia devenind noul Președinte CJE Cluj, iar Noemi, noul Director de PR și Comunicare.

Ambii sunt elevi foarte implicați care își dedică tot timpul liber dezvoltării personale, precum și dezvoltării comunității locale prin voluntariat.

Horia este elev la Colegiul Național ”Mihai Viteazul”, coordonează în cadrul liceului grupul de robotică, chiar recent participând la coordonarea unui concurs demonstrativ de robotică în Salina Turda, sub denumirea de DemoPunk, este Președintele Consiliului Elevilor din aceeași unitate de învățământ, precum și ocupă o poziție în Biroul General al Asociației The Da Vinci System, ca Manager de Tehnologia Informației, coordonând activități care îi familiarizează pe elevi cu tehnologia și îi învață noi limbaje de programare.

Noemi este elevă la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu”, colaborează deja cu Horia ajutând grupul de robotică în activitatea sa de promovare, aceasta a organizat și ea 2 ediții consecutive ale unui Târg de Carieră cu reprezentanți din mediul universitar și mediul de afaceri la Turda, sub denumirea de Habar N-am Fest, precum și ocupă o poziție în Biroul General al Asociației The Da Vinci System ca Manager de Resurse Financiare, coordonând acvtivități care îi familiarizează pe elevi cu mediul de afaceri și cariera.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator