fbpx

Icon Scrie un comentariu

the da vinci studenti

După gloria în care tinerii turdeni au câștigat premii în organizarea evenimentelor naționale și regionale, aceștia revin cu mai multe vești bune. 

 

Asociația The Da Vinci System a avut două echipe reprezentante la competiția de dezbateri academice pentru studenți EduOpen, competiție în care echipele sunt formate obligatoriu dintr-un începător și un avansat în acest stil de dezbateri, și anume British Parliamentary.

Reprezentanții Turzii au adus acasă 3 premii, printre care și trofeul competiției, după două zile pline de dezbateri pe teme diverse, cum sunt CRISPR, modul de gestionare a fondurilor al facultăților și multe altele. 

Patricia Ciocan, studentă la drept la Universitatea Babeș-Bolyai în primul an, s-a remarcat prin câștigarea primului loc la vorbitori începători și locul 8 în clasamentul general al vorbitorilor.

Andra Laura-Vancea, studentă la informatică la Universitatea Babeș-Bolyai în anul doi a adus cu ea locul 7 la vorbitori, iar echipa formată din Andra și Patricia a ajuns până în semi-finala competiției.

Leonardo-Mihai Marincean a urcat podiumul în clasamentul general al vorbitorilor primind locul 3 iar, împreuna cu Tudoruț Dragoș, care este prezent la prima competiție de studenți ca debater, nu doar ca au ajuns în finală, ci au și câștigat-o!

Asociația The Da Vinci System face încă o dată Turda mândră de tinerii din interiorul ei iar, pe aceasta cale, îi felicităm pentru performanța atinsă.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator