fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

banca de alimente 3

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda s-a alăturat campaniei ”Banca de alimente”, campanie demarată de Crucea Roșie Română, filiala Cluj, reprezentată de d-na director Simona Bratu.

 

Acest proiect a fost implementat în Romania din anul 2009, de către d-na Margareta Pâslaru, fiind un proiect asemănător cu altele de acest gen din America.

Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” are un contract de colaborare cu Crucea Roșie, filiala Cluj, iar acest proiect este al doilea din acest an școlar, primul, ”Banca de rechizite", desfășurându-se în perioada septembrie-octombrie 2018 de pe urma căruia au beneficiat 34 de copii din județul Cluj.

Proiectul ”Banca de alimente” s-a desfășurat în perioada 12 noiembrie - 15 decembrie 2018, având ca puncte de referință întrajutorarea familiilor nevoiașe din județul Cluj.

Cu ajutorul necondiționat al părinților și al elevilor școlii noastre s-au colectat aproximativ 1000 kg de alimente neperisabile din care s-au făcut 50 de pachete care acum, în prag de sărbători au ajuns pe masa celor care au mare nevoie de ajutor.

Primul transport de alimente a fost distribuit de către Direcția de Asistență Socială Turda, iar al doilea transport se va face în data de 21.12.2018, de către prof. înv.prim. Florina Hruban, însoțită de copii și părinți, în trei sate clujene Chesau, Ghirișu Român și în comuna Mociu.

În numele conducerii școlii și a Crucii Roșii, mulțumim celor care s-au implicat și ne-au ajutat să aducem o rază de bucurie celor al căror trai este mai greu, și care, uneori, nu au o felie de pâine pe masă.

Director Gianina Silvia Matei

Școala Gimnazială ,,Teodor Murășanu" Turda

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu Florea
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Eugen Pop
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate