fbpx

1 Comentariu

profesoara ct

O profesoară de la Liceul Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii a depus o plângere penală la Poliție, sub acuzația de hărțuire, după ce a primit prin poștă un colet în care se aflau... jucării sexuale! Incidentul a survenit după un conflict la una din clasele a XII-a și se presupune că după mai multe tensiuni între cele două părți, elevii au decis să se răzbune crunt! Dar acum riscă să fie sancționați penal!

 

”Totul a început când elevii unei clase de a XII-a la un liceu din Campia Turzii au vrut să sancţioneze greşelile de exprimare făcute de profesoară în timpul orelor. Unul dintre adolescenţi, ajutat de colegul de bancă, a comandat de pe internet o carte de gramatică. Şi a dat adresa profesoarei pentru livrare.

Starea de tensiune a culminat cand profesoara i-a confiscat telefonul elevului. De teama sa nu ii fie citite mesajele in fata clasei , elevului i s-ar fi facut rau. Dar războiul nu s-a stins. Nemulţumiţi de atitudinea dascălului, adolescenţii au mers mai departe. Au comandat jucării sexuale pe care le-au expediat tot la adresa profesoarei.”, precizează Observator.tv.

Pe 23 octombrie, cadrul didactic a depus plângere la poliție, acuzându-i pe elevi de hărțuire. 

După o săptămână, politiștii au reușit să-l identifice pe elevul care a plasat comanda și au descoperit ca acesta a fost sprijinit de un alt coleg. Cei doi au fost citați la Poliție, unde au mers împreună cu părinții.

Directoarea liceului, Cristina Popa, a spus că ”nu comentează” incidentul, pentru că nu vrea să facă ”imagine proastă” și că e treaba profesoarei, pentru că ține de viața ei personală.

”Însă, conflictul nu s-a oprit acolo.

Zilele trecute, cei doi elevi ar fi fost prinși folosind telefoanele în timpul orei, lucru interzis potrivit regulamentului, astfel că profesoara le-a confiscat telefoanele și i-ar fi amenințat că le vor fi citite mesajele în fața clasei.

Speriat, unuia dintre elevi i s-ar fi făcut rău, el suferind o cădere de calciu”, mai precizează Observator.tv.

Cazul este unul delicat, în condițiile în care profesoara respectivă trebuie să-i pregătească pe elevii care au pus la cale farsa, pentru... Bacalaureat!

”La Poliţia Câmpia Turzii a fost depusă o plângere privind săvârşirea infracţiunii de hărţuire. Un cadru didactic de la o unitate de învăţământ din municipiu a sesizat faptul că, în repetate rânduri, a primit la adresa de domiciliu colete care conţineau obiecte cu tentă sexuală. Se fac cercetări sub coordonarea unui procuror de la Tribunalul Cluj pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale”, a spus Carmen Pompaş, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, citată de Mediafax.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Suzi · 18:14 03.11.2018
    Doamna directoare, cum adică nu comentezi ca să nu faci imagine proastă? Folosirea telefonului în timpul orei trebuie interzis prin RI(Regulament intern). Ai un conflict care trebuie să-l gestionezi. Trebuia sa spui ca vei cerceta faptele de mai sus si apoi te vei putea pronunța asupra măsurilor care urmează să le aplici.Dacă profesoara este de vină o cercetezi disciplinar, dacă elevul/elevii este/sunt de vină aplici sancțiunile din RI.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator