fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

cyberpunk

Echipa CyberPunk Robotics de la Colegiul Național ”Mihai Viteazu” Turda s-a înscris pentru competiția națională de creare a unor roboți, respectiv a treia ediție a BRD FIRST Tech Challenge Romania. Pasiunea lor pentru robotică îi determină să-și pună cunoștințele din mai multe domenii la comun, pentru a realiza un prototip cu care apoi să concureze cu succes la această competiție. 

 

”Inovația, îmbunătățirea standardului de viață și dezvoltarea generațiilor tinere, toate prin intermediul roboticii! Acesta e scopul nostru. 🌍

Suntem oficial înscriși în cea de-a treia ediție a BRD FIRST Tech Challenge Romania, au menționat tinerii care realizează roboți cu care participă în competițiile naționale.

În primăvara acestui an, ei și-au prezentat robotul cu care au concurat la București, la competiția națională.

Citește și:

Echipa CyberPunk Robotics (CNMV) și-a prezentat robotul cu care a concurat la București (VIDEO)

Foarte interesant este că această activitate este mai mult o pasiune a tinerilor liceeni, pregătindu-se pentru competiție după orele de școală. Zilnic, 1-2-3 ore, mai ales în perioada de pregătire a robotului pentru marea competiție, au stat și au încearcat perfecționarea variantei de robot, au testat comenzile cu ajutorul software-ului realizat în acest sens și au stabilit detaliile unei cât mai bune organizări a echipei, cu atât mai mult cu cât echipa va funcționa și anul viitor.

Echipa CyberPunk Robotics de la CNMV Turda are și o pagină de Facebook, unde îi puteți contacta pentru a le acorda ajutor sau pentru a le transmite mesajul dvs:

https://www.facebook.com/ROBOCNMV2017/

TurdaNews a prezentat echipa CyberPunk Robotics, de la CNMV, în cadrul unui video-reportaj realizat în primăvara acestui an.

Citește și:

Echipa CyberPunk Robotics de la CNMV Turda construiește un robot! (VIDEO-REPORTAJ)

Vezi mai jos videoclipul de prezentare:

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator