fbpx

1 Comentariu

habar fest Turda

“Habar N-am Fest”, târgul de carieră destinat elevilor de liceu din Turda care are ca scop informarea elevilor despre facultățile existente și despre cum să își aleagă domeniile de activitate în viața profesională, s-a bucurat de succes!


Elevii au învațat să vorbească în public, să întocmească un CV și o scrisoare de o intenție și au fost informați despre ofertele educaționale ale Universităților clujene.

La evenimentul de astăzi și-au expus oferta educațională Facultatea de Matematică - Informatică, Facultatea de Inginerie a Materialelor și a Mediului, Inginerie Economică în Agricultură, Facultatea de Psihologie, Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism, Facultatea de Business, Inginerie și Management în Industria Turismului, Facultatea de Studii Europene, Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Stiința și Ingineria Mediului, Compania Energom și Cambridge Centre.

Evenimentul a fost organizat de The Da Vinci System, în parteneriat cu Primăria Turda, în această după-amiază în sala de sedinte a Consiliului Local.

La Turda în anii precedenți a fost organizat și un târg de facultăți, tot grație aceluiași ONG, pentru înțelegerea nevoile tinerilor care se află în pragul luării unei decizii privind traseul spre viitorul loc de muncă.

Inițiativa a trezit interesul tinerilor aflați în căutarea direcției, în ceea ce privește pregătirea și cariera lor.

”Asociația The Da Vinci System a organizat  sâmbătă, 27 octombrie la Primăria Turda un eveniment care a luat amploare într-un timp foarte scurt. Este vorba de “Habar n-am fest” . După cum ii spune și numele, acesta a oferit ocazia tinerilor care se află în impas legat de drumul pe care îl vor urma după terminarea liceului să experimenteze și să afle cât mai multe informații despre opțiunile lor. 
 
Astfel, reprezentanți ai mai multor facultăți din Cluj Napoca au răspuns la întrebările sau nelamuririle tinerilor, le-au oferit sfaturi și i-au ajutat să iși clarifice puțin orientarea în carieră. 
Pe lângă asta, participanților le-au fost puse la dispoziție, workshop-uri despre public speaking sau scrierea unui CV și chiar conferințe unde oameni de succes din Turda au prezentat povestea lor. 
 
“Habar N-am Fest” a fost o cale interactivă de informare și educare a tinerilor de catre studenți, angajatori sau oameni de afaceri prezenți. De altfel, un eveniment care a oferit acces tinerilor la tot ce înseamna orientare în carieră, favorizând astfel nu doar elevii de clasa a XI-a sau a XII-a, ci și pe cei mai mici pentru a avea noțiuni care sa faca astfel de decizii mai ușoare pe viitor. Deja aflat la a doua ediție, “Habar N-am Fest” s-a bucurat de o prezență considerabilă”, au precizat reprezentanții asociației.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Alexandru · 06:55 28.10.2018
    Da.da ! E foarte bine ca se organizeaza asemena evenimente. Sa stie tinerii ce au de facut in viata !

    Uitati-va bine la acesti tineri ! Ei sunt cei care vor plati pensiile celor din: Germania, Franta, Canada ...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator