fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

opris1

Poliția Locală Turda în perioada 22-23 octombrie 2018, în cadrul ”Săptămânii Altfel”, a susținut la Școala ”Ioan Opriș” și Școala ”Horea Cloșca și Crișan” ore de educație rutieră prin care a promovat necesitatea respectării regulilor de circulaţie rutieră ca pieton şi  a normelor de  comportare în mijlocele de transport.


Elevii clasei a I A de la Școala ”Ioan Opriș”  și-au îmbogățit vocabularul cu noi termeni și-au însușit deprinderi corecte de traversare  la trecerea de pietoni marcată sau semaforizată. 


Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, a accidentelor în rândul copiilor, în timpul exersărilor la clasă, elevilor li s-au expus și consecintele nerspectării normelor de conduită pe stradă ca mici pietoni. 


Elevilor clasei a II-a A și a II-a C de la Școala ”Horea Cloșca și Crișan”  la oră, li s-au prezentat principalele mijloace de transport: aeriene, maritime și terestre. Lecția propriu-zisă conturându-se pe linia mijloacelor de transport în comun. S-au prezentat principalele mijloace de transport în comun (autobuzul urban, autobuzul/microbuzul școlar, autocarul) și s-au stabilit regului de comportament ca pasager/călător în mijloacele de transport.


Elevii au răspuns pozitiv la oră, au format din scăunele un ”autobuz imaginar” iar avându-l ca ghid pe ”PITICLIC – dubluclick” proiectat pe peretele sălii de clasă au exersat regulile învățate. de comportament. La sfârșitul orei au promis regulile însușite  le vor respecta atât pe timpul călătoriei cu autobuzul prin oraș fie în excursiile organizate cu școala. 


Poliția Locală Turda este disponibilă pentru toți școlarii și preșcolarii municipiului Turda cu activități educative de prevenție pe linia circulației și a non-violenței, asigurându-le şansa să-și formeze deprinderi de a utiliza informaţia pe tot parcursul vieţii și abilităţi practice favorabile dezvoltării personalităţii lor. Încurajăm fermitatea, disciplina susţinută, spiritul de colaborare şi muncă în echipă pentru a crea un mediu favorabil procesului educaţional.


Director Executiv,

MOLDOVAN VALER

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator