fbpx

Scrie un comentariu

avramiancu

La Școala Gimnazială ”Avram Iancu”Turda s-a organizat al 50-lea seminar Lions Quest-Abilități pentru Adolescență din Districtul Lions 124 Romȃnia, ȋn anul ȋn care Fundaṭia Internaṭionalӑ a Cluburilor Lions sӑrbӑtoreṣte 50 de ani de la ȋnfiinṭarea sa.

 

Cei 22 de profesori ai Ṣcolii Gimnaziale „Avram Iancu” din Turda, ȋn cadrul seminarului, au concluzionat cӑ, pentru a face fata provocarilor secolului 21, tinerii nu au nevoie doar de ceea ce le ofera educatia traditionala. Mediul de munca va presupune, in viitor, profesii pentru care abilititatile sociale si emotionale vor fi indispensabile. Ȋn secolul 21, ȋnvӑṭarea socio-emotionalӑ este parte esenṭialӑ ȋn educaṭie.Ȋn lume, peste 14 milioane de tineri au beneficiat de programul Lions Quest , cel mai cuprinzător program pentru tineri finanțat de Fundatia Internațională a Cluburilor Lions (LCIF). Lions Quest unește familia, școala și comunitatea pentru a forma tineri capabili și sănătoși prin programe pozitive de dezvoltare. Peste 600 000 de educatori din întreaga lume, au fost instruiți să implementeze programele, care sprijină dezvoltarea tinerilor, învățarea socială și emoțională, valorile civice, prevenirea violenței și abuzului de substanțe și ȋnvӑṭarea prin voluntariat.

De la înființarea sa cu 50 de ani ȋn urmӑ, LCIF s-a angajat să ajute copiii și tinerii din întreaga lume să se bucure de copilărie și să devinӑ adulți de succes.

Cele douӑ evenimente, al 50-lea seminar Lions Quest din Districtul Lions 124 Romȃnia ṣi cei 50 de ani de la ȋnfiinṭarea Fundaṭiei Internaṭionale a Cluburilor Lions au fost sӑrbӑtorite de membrii Clubului Lions Turda – Cȃmpia Turzii ṣi participanṭii la seminar.

Mulṭumim conducerii Ṣcolii Gimnaziale „Avram Iancu” Turda, prof. Monica BIA –director ṣi Olga RIṢCĂU- director adjunct pentru modul ȋn care au contribuit la organizarea seminarului.

Mulṭumim colegei noastre, Alina IOSEP – formator Lions Quest.

Mulṭumim colegelor noastre din Clubul Lions Turda-Cȃmpia Turzii pentru organizarea seminarului: Doina POPOVICI-preṣedinte, Georgeta FELEZEU-trezorier, Monica MOLDOVAN-director de program ṣi nu ȋn ultimul rȃnd Cristinei CIURTIN – responsabila programului Lions Quest ȋn cadrul clubului. Cristina a fӑcut posibilӑ organizarea seminarului si inca odata MULTUMIRI!

Bia Monica – Director Școala Gimnazială “Avram Iancu“ Turda.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator