fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

1 Comentariu

leonardo marincean

Leonardo Mărincean, fostul președinte al Asociației The Da Vinci System, și-a anunțat demisia din cadrul ONG-ului pe care l-a condus și din care făcea parte, menționând că și-a ”pierdut orice dorință de a ajuta comunitatea locală”, după ”mobilizarea pentru acest referendum”

 

”Timp de 4 ani m-am dedicat comunității locale din Turda și Câmpia Turzii. A fost minunat și le mulțumesc tuturor care au contribuit alături de mine la toate aventurile prin care am trecut. După mobilizarea pentru acest referendum în schimb mi-am pierdut orice dorință de a ajuta comunitatea locală. Am luat decizia să demisionez din The Da Vinci System.

Dacă comunitatea poate să dea la o parte pe cineva care se implică pentru ea doar pentru că e diferit tot ce pot să fac e să le urez mult succes în toate demersurile de dezvoltare. Strict personal, pentru mine unul, degeaba se fac drumuri și proiecte și orice altceva dacă nu sunt și eu cu adevărat binevenit să mă bucur de ele. Vă urez mult succes în toate!”, a spus Leonardo Mărincean.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator