fbpx

Icon Scrie un comentariu

ctvu

Colegiul Tehnic ”Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii va participa la cea de-a doua ediție a programului ”Școli-ambasador ale Parlamentului European”, în România, fiind una din cele două unități școlare din județ care au fost selectate.

 

Biroul de Informare al Parlamentului European a selectat, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, în urma lansării apelului de înscriere, câte două școli din județele: Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Harghita, Mehedinți, Olt, Suceava și Vaslui și 3 școli din București, care să participe la cea de a doua ediție a programului ,,Școli-ambasador ale Parlamentului European”, în România. Judeţul Cluj a fost reprezentat de Colegiul Tehnic ”Victor Ungureanu’’ din Câmpia Turzii şi Colegiul de Muzică ”Sigismund Toduţă’’ Cluj Napoca.

”La sfârșitul primului an de proiect EPAS, Colegiul Tehnic ,,Victor Ungureanu’’ a fost recompensat cu titlul de ”Școală – Ambasador a Parlamentului European”, obţinând 105 puncte, clasându-se astfel pe locul 9. Festivităţile au avut loc, vineri, 21 septembrie 2018, la Biroul de Legătura al României cu Parlamentul European. O mare bucurie şi o mare onoare pentru echipa formată din cei 15 elevi, ambasadori juniori, coordonaţi de cei 5 profesori ambasadori seniori: prof. Maria-Cristina Şopterean (coordonator proiect), bibl.doc. Cristina Goia, prof. Mihaela Sebeni, prof.dr. Denisa Legenda, prof. Monica Trif. 

Suntem onorați și fericiți că am fost parte a acestui program educativ ce a adus în prim plan spiritul și valorile europene. Mulţumim pentru sprijin conducerii şcolii, cadrelor didactice şi elevilor și nu în ultimul rând, domnului europarlamentar, Daniel Buda pentru lecția despre democrație și valorile ei din decembrie 2017.”, au precizat oficialii CTVU.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator