fbpx

Scrie un comentariu

t murasanu1

Porțile unității de învățământ s-au deschis luni și pentru elevii școlii Teodor Murășanu din Turda decernată recent cu premiul- cea mai bună unitate de învățământ gimnazial din municipiu.

 

La evenimentul inaugural au luat parte primarul municipiului Turda - Cristian Octavian Matei, Dan Diacenco comisar șef -comandant al Poliției Naționale din Turda, Laurențiu Maier-inspector de poliție, agent șef adjunct Alin Suciu, preot Ioan Ciortea și Grigore Marchiș, consilierul local Iulia Sămărtinean.

Directorul unității de învățământ, Gianina Matei, a vorbit în discursul său despre dotarea școlii, realizările obținute de generațiile anterioare dar și despre buna pregătire a cadrelor didactice de aici.

Iată-ne astăzi în faţa unui nou început! Astăzi copiii au prioritate. Păşim în noul an şcolar 2017-2018, cu credinţa şi speranţa multor realizări frumoase.

 

Fiecare nou an şcolar aduce cu sine momente de neuitat. Ca la fiecare început de an şcolar, oamenii şcolii noastre vă întâmpină nu numai cu sălile de curs şi manualele pregătite, dar şi cu suflele deschise şi cu urări de bine, atât pentru elevii care ne calcă pentru prima dată pragul şcolii, dar în aceeaşi măsură şi pentru cei ce revin.

 

Pentru instituţia noastră , anul şcolar 2018-2019, debutează cu săli de clasă bine puse la punct, cu baza materială corespunzătoare cerinţelor unui învăţământ de calitate. Avem o şcoală modernă, primitoare, și bine dotată. Toate acestea se datorează și implicării autorităţilor locale, a domnului primar Cristian Octavian Matei, a consilului local și a primariei municipiului Turda.

 

 Începem cursurile anului şcolar 2018-2019 cu speranţa că toate realizările şi eforturile noastre (cadre didactice, elevi și părinți) vor da roade, iar voi, dragi elevi, veţi beneficia de servicii educaţionale de calitate” spune directorul școlii.

 

Primarul Matei Cristian a pus accentul pe ceea ce reprezintă viitorul învățământului turdean.

Ne aflăm în fața unui nou început și dăm startul unui nou an școlar cu sufletele pline de emoție și optimism. De fiecare dată în această perioadă în mințile și sufletele noastre se nasc noi motivații și noi țeluri de împlinit.

 

Cât de mare este bucuria de a ne vedea copiii și nepoții așa, în rânduri, în prima zi de școală sau de grădiniță, ținându-i de mână și fiindu-le alături în aceste momente atât de importante. Îi vedem cum cresc, cum se dezvoltă, cum în fiecare an devin mai înțelepți și mai frumoși.

 

 Stimați profesori, dragi părinți, iubiți elevi, vă doresc să aveți parte de un an excelent, plin de reușite și rezultate extraordinare, pentru că voi sunteți cei care pregătiți și reprezentați generațiile următoare. Voi sunteți viitorul acestei țări! Îmi doresc să vă văd fericiți, împliniți, ambițioși, plini de viață și de entuziasm. Fiți dornici să făuriți un viitor mai bun! Vă urez mult succes!” transmite primarul Matei Cristian .

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator