fbpx

Icon Scrie un comentariu

antidrog

Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în colaborare cu jandarmii Grupării de Jandarmi Mobile „Ştefan Cicio-Pop”, cu reprezentanţii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Cluj şi specialiştii Centrului Regional de Evaluare, Prevenire şi Consiliere Antidrog Cluj, au continuat activităţile de prevenire cu tinerii aflaţi în taberele şcolare din judeţ.


La data de 8 august a.c., poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, în colaborare cu jandarmi, reprezentanţi ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Cluj şi specialişti ai Centrului Regional de Evaluare, Prevenire şi Consiliere Antidrog Cluj, au continuat activităţile de prevenire cu tinerii aflaţi în taberele şcolare din judeţ. 


De această dată, polițiștii au derulat activități cu tinerii aflaţi în tabăra de vară organizată de Crucea Roşie Română, la Valea Ierii. 


Au fost discutate teme referitoare la siguranţa pe internet, problematica drogurilor şi a substanţelor interzise şi prevenirea corupţiei. La aceste activităţi au participat circa 40 de tineri şi reprezentanţi ai Crucii Roşii Române.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator