promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

vizita elevi baza

Facultatea de Litere a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca organizează, în perioada 15-31 iulie, școala de vară Cluj Letters Summer School adresată elevilor de liceu.

 

Scopul principal al proiectului este acela de a încuraja elevii să-și continue studiile după promovarea examenului de bacalaureat, prin înscrierea la facultate. Astfel, în cadrul programelor derulate de școala de vară, elevii vor intra în contact cu atmosfera studențească a unui mare centru universitar, vor afla detalii despre admiterea la facultate, oportunități și avantaje ale vieții studențești și ale studiilor superioare în general.

Un alt obiectiv al proiectului este acela al socializării, comunicarea cu elevii și, mai ales, comunicarea între elevi fiind încurajată. Elevii școlii de vară au ajuns în vizită și la Baza 71 Aeriană.

„Noi ne-am început weekendul frumos, în prezența unor tineri entuziaști, care, în derularea activităților educative extracurriculare din cadrul programului "Cluj Letters Summer School", organizat de Facultatea de Litere a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, și-au manifestat dorința de a vizita Baza 71 Aeriană” transmit oficialii unității militare.

Vizitatorii s-au familiarizat cu munca de pilot, au primit informații despre misiunile de poliție aeriană și au luat contact cu aeronavele de la Baza 71 Aeriană.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator