marian morar
m install
nello construct

Elevii clujeni care au obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat vor fi premiați de Consiliul Județean

zamblau eugen

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a anunțat faptul că forul administrativ județean va organiza, în perioada imediat următoare, ceremonia publică de premiere în bani a elevilor din județ care au obținut media 10,00 la examenul de Bacalaureat din acest an.

Scopul acestui demers este acela de a recompensa, în acest fel, rezultatele excepționale ale absolvenților clujeni de nota 10, evenimentul urmând a avea loc la sediul Consiliului Județean, la o dată ce va fi anunțată ulterior.

Alături de diplomele de excelență oferite în semn de apreciere, tinerii care au promovat cu nota 10,00 probele susținute în cadrul examenului de Bacalaureat, cât și cei care, eventual, vor obține acest rezultat la finalul perioadei de contestații, în urma reevaluării lucrărilor, vor primi și o sumă de bani oferită de Consiliul Județean Cluj.

Decizia de a recompensa excelența în educație e una pe care o consider mai mult decât necesară și firească. Îi felicit, în numele Consiliului Județean, pe acești absolvenți de excepție care au obținut nota 10 dar și pe toți cei care, prin implicarea și efortul lor, au făcut, din nou, ca județul Cluj să se situeze pe locul I la nivel național în ceea ce privește procentul de promovare. Îi felicit, deci, și le mulțumesc tuturor, elevi, profesori, părinți, cei care au făcut posibilă această nouă reușită cu adevărat remarcabilă”, a declarat domnul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Reamintim în acest context faptul că forul administrativ județean va premia în bani și elevii clujeni care au obținut media 10,00 la Evaluarea Națională din acest an.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2